Als je dan zelf je kerstpakket mag kiezen? Kies voor de wijnen van Ilja Gort.

Als je dan zelf je kerstpakket mag kiezen? Kies voor de wijnen van Ilja Gort. van Eigen Keuze Kado

Door: Eigen Keuze Kado  03-10-2011
Trefwoorden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Kerstpakketten, Kerstpakket

Naast een mooi assortiment geschenken in het Eigen Keuze Kado magazine van 2011 is er ook volop keuze in wijnen. De wijnen van Ilja Gort zijn opgenomen in het EKK assortiment. Keuze uit Bordeaux La Tulipe de la Garde Merlot Premium, La Garde Premium Sauvignon Blanc en Bordeaux La Tulipe de la Garde Premium Rosé. Maar ook de Château La Tulipe de la Garde Bordeaux Supérieur. Al 15 jaar een prijswinnende Bordeaux Supérieur die vooral geroemd wordt om zijn zachte rijpe fruit en zijn prachtig gebalanceerde eikenhoutrijping. 80% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon en 5% Cabernet Franc. 12 maanden rijping op nieuw Frans eikenhout.

Trefwoorden: Duurzame Kerstpakketten, Eigen Keuze Kado, Eindejaarspakketten, Kerstpakket, Kerstpakketten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen,

Andere producten en diensten van Eigen Keuze Kado

EKK kerstpakketten van Eigen Keuze Kado thumbnail
21-09-2012

EKK kerstpakketten

U bent bij ons op het juiste adres. Wij doen het fulfilment in eigen beheer, in een hypermodern logistiek centrum.


Eigen Keuze Kado Kerstpakketten 2012 van Eigen Keuze Kado thumbnail
05-09-2012

Eigen Keuze Kado Kerstpakketten 2012

ECO vriendelijk - Flexibel aan te passen aan uw budget - ALL Inclusive - Mogelijkheid tot bijbetalen voor extra cheques - 100% van de chequwaarde gaat naar het goede doel - Onderscheidend


Mijn Kerst Kado van Eigen Keuze Kado thumbnail
03-08-2011

Mijn Kerst Kado

Mijn Kerst Kado is een 'all inclusive’ concept. Dat betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. Dus incl. levering per pakket naar privé adressen in Nederland, evt. personaliseren, begeleidend schrijven, brochure, webshop, inlogcode, meeverpakkingen, handelingskosten, geschenken, verpakking, helpdesk en 2 jaar garantie.


Kerstpakketten EKK reclamecampagne 2010 van Eigen Keuze Kado thumbnail
09-09-2010

Kerstpakketten EKK reclamecampagne 2010

Het assortiment voor 2010 bestaat uit een mix van luxe, trendy, sportieve maar vooral bruikbare geschenken en belevenissen, desgewenst aangevuld met één of meer goede doelen van uw keuze.


Werkgevers en kerstpakketten anno 2009! van Eigen Keuze Kado thumbnail
24-08-2009

Werkgevers en kerstpakketten anno 2009!

Eigen Keuze Kado maakt het je wel heel gemakkelijk. Indien je dit jaar met Kerst van je werkgever een Eigen Keuze Kado ontvangt kan je mobiel je eigen keuze maken.

Je ontvangt van je werkgever een EKK magazine met inlogcode. Je werkgever geeft jou de vrijheid om te bestellen wat je maar wilt en wanneer je maar wilt, gewoon met je mobiele telefoon. Gratis én met slechts één druk op de knop je eigen geschenken selecte


Duurzame kerstpakketten van Eigen Keuze Kado thumbnail
03-08-2009

Duurzame kerstpakketten

Het milieupakket is onderdeel van het Eigen Keuze Kado van 2009.


Het Eigen Keuze Kado magazine is gedrukt op FSC-papier. Papier dat is gemaakt van minimaal 50% pulp (hout) van FSC-gecertificeerde bron; de overige pulp bestaat uit gerecycled materiaal en/of hout uit FSC gecontroleerde bossen.

De zorg voor het milieu is een structureel onderdeel geweest bij het samenstellen van het assortiment geschenken in het Eigen Keuze Kado magazine van 2009. Het verpakkingsmateri


Nieuw hypermodern logistiek centrum voor kerstpakketten van Eigen Keuze Kado thumbnail
14-07-2008

Nieuw hypermodern logistiek centrum voor kerstpakketten

Eigen Keuze Kado® heeft in 2008 geïnvesteerd in een nieuw onderkomen met een hypermodern logistiek centrum voor kerstpakketten. Volgens de laatste nieuwe snufjes worden de bestellingen van uw personeel/deelnemers verwerkt, op alfabetische volgorde op pallets geplaatst en ingeseald. Daarna worden de pallets in stellingen opgeslagen op volgorde van leveringsdatum.