Nieuw hypermodern logistiek centrum voor kerstpakketten

Nieuw hypermodern logistiek centrum voor kerstpakketten van Eigen Keuze Kado

Door: Eigen Keuze Kado  14-07-2008

Eigen Keuze Kado® heeft in 2008 geïnvesteerd in een nieuw onderkomen met een hypermodern logistiek centrum. Volgens de laatste nieuwe snufjes worden de bestellingen van uw personeel/deelnemers verwerkt, op alfabetische volgorde op pallets geplaatst en ingeseald. Daarna worden de pallets in stellingen opgeslagen op volgorde van leveringsdatum.

Binnen de kerstpakkettenbranche krijgt vaak de realisatie van de pakketten niet de benodigde aandacht. Meestal wordt door de klant alleen gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Maar als er in het logistieke proces iets misgaat, kan dat zijn weerslag hebben op de uitlevering en inhoud van de pakketten van uw personeel/deelnemers.

Momenteel is de trend bij leveranciers van eigen keuze pakketten om het inpakken uit te besteden en de verkoop aan wederverkopers over te laten. Eigen Keuze Kado® vindt dit een verkeerde ontwikkeling. Vanaf het begin (1991) realiseren wij de Eigen Keuze Kado pakketten in eigen beheer.

In ons nieuwe onderkomen hebben wij de beschikking over twee verdiepingen van 150 m2 voor het inpakken van de pakketten. Een etage voor de productie van dozen, verpakkingsmateriaal en foodpakketten en op de begane grond is het orderverzamelmagazijn met doorrolstellingen. Daarnaast hebben wij een hoogbouwmagazijn met een reachtruck voor de opslag van de gerealiseerde pallets.

Naast ons logistiek centrum hebben wij een eigen studio (http://www.digitalestudio.nl) van 140 m2 waar wij in eigen beheer fotograferen, de brochure opmaken, de benodigde websites realiseren en alle IT verzoeken van onze klanten stroomlijnen.

Overige activiteiten die door ons zelf worden gerealiseerd zijn: Verkoop (schriftelijk, telefonisch en digitaal), verwerking bestellingen (schriftelijk, telefonisch en digitaal), administratie, automatisering, databasebeheer, voorraadbeheer, gereedmaken van de pakbonnen, klantenservice, helpdesk en retourverwerking (aftersales).

Met ons nieuwe onderkomen kunnen wij nog beter inspelen op de vraag vanuit de markt, nog flexibeler werken en professioneel fulfillment blijven leveren.


Eigen Keuze Kado b.v.
Mario Gelijsteen
directeur