Graphic geeft 35.000 euro voor WNF

Graphic geeft 35.000 euro voor WNF van Graphic

Door: Graphic  19-01-2009
Trefwoorden: Duurzaam, Donatie, Wnf


Tom Wildenburg (directeur Graphic) legt uit dat het zeker niet toevallig is dat Graphic juist het project in Acre heeft geadopteerd. “Graphic is het eerste, en volgens onze informatie nog altijd enige, bureau in Europa dat volledig FSC-gecertificeerd is. Niet alleen wijzelf gebruiken papier dat is gemaakt uit verantwoord gekapt hout, maar eisen ook van onze leveranciers dat ze op papier met het FSC-keurmerk over gaan. Duurzame producties - waarbij geen enkele concessie aan kwaliteit wordt gedaan - en commercieel succes gaan uitstekend samen. Dat bewijst Graphic elke (retail)campagne opnieuw… en dat bewijst het Wereld Natuur Fonds met het Acre-project.”

Het Wereld Natuur Fonds ondersteunt in Acre, gelegen in het Zuidwestelijke Amazonegebied van Brazilië, de lokale overheid en bevolking bij hun plannen om een duurzame boseconomie op te zetten. De deelstaat heeft een innovatief economisch programma ontwikkeld dat duurzaam gebruik van het bos als basis voor economische ontwikkeling van de streek heeft.

Graphic is officieel preferred supplier van het Wereld Natuur Fonds en verzorgde in 2007 en 2008 zowel de conceptuele invulling als de productionele en logistieke executie van twee succesvolle Dierenwereld-campagnes voor zeven verschillende supermarktformules, waarbij nauw werd samengewerkt met het Wereld Natuur Fonds.

Trefwoorden: Acre, Donatie, Duurzaam, Wnf,