Graphic hoofdsponsor van American Football Club Untouchables

Graphic hoofdsponsor van American Football Club Untouchables van Graphic

Door: Graphic  09-09-2008

De voorzitters aan het woord
“Onze maatschappelijke rol in de regio en het stimuleren van sport zijn belangrijke zaken bij ons. We sponsoren goede doelen maar hebben ook oog voor deze strategische, eerlijke, en voor velen belangrijke sport. Als voormalige sponsor van de Amsterdam Admirals en de NFL hebben wij kennis gemaakt met de discipline, strategische vaardigheden en ongeëvenaarde inzet van American Football spelers. Inmiddels heeft de eerste van onze medewerkers zelf meegetraind en gaan wij clinics organiseren voor onze relaties. Wij zien met plezier en vertrouwen de goede toekomst van de Untouchables en onze samenwerking tegemoet”, aldus Tom Wildenburg, directeur bij Graphic.

Watze de Haan, voorzitter Amersfoort Untouchables Football Club: “Wij zijn blij met deze mijlpaal voor de vereniging. Dit hoofdsponsorschap van Graphic is een fundamentele basis om te groeien naar een financieel gezonde American Football club in Amersfoort en omgeving. Daarnaast is het van grote, sportieve betekenis in de context van de Nederlandse competitie.”

De ondertekenaars
De Amersfoort Untouchables begonnen in 2004 met de opzet van de nieuwe American Football club. In het verleden hebben van 1987 tot 1994 de Amersfoort Spartans bestaan, maar de Untouchables is de nieuwe, veelbelovende speler die in de Tweede Divisie van de AFBN speelt. Als NOC NSF erkende bond op landelijk niveau spelen de Amersfoorters tegen teams uit andere steden. De club beschikt over een jeugdteam en een senior team. Het Flag Football voor jeugdspelers onder de 14 jaar is in ontwikkeling. Trainingen vinden tweemaal per week plaats op sportpark Olympus in Vathorst.

Graphic is een marketing productie bureau waarmee marketingprocessen van klanten perfect op koers worden gebracht. Graphic doet dat met creatieve concepten, veelzijdige studiospecialisten en ervaren projectmanagers en inkopers. Van de eerste uitwerking tot de laatste uitlevering, en alles daartussen. De belofte naar onze klanten toe is `altijd bereikbaar te zijn, altijd de deadlines te halen, en altijd scherp geprijsd te zijn’.