Horizon Training & Development benoemt Anouk Hogenboom

Horizon Training & Development benoemt Anouk Hogenboom van Horizon Training en Ontwikkeling

Door: Horizon Training en Ontwikkeling  05-03-2008
Trefwoorden: Communicatie, Trainer

Nieuwe trainer communicatie en persoonlijke ontwikkeling

Bunnik, 5 maart 2008 - Horizon Training & Development, gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, heeft Anouk Hogenboom tot trainer benoemd. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van diverse trainingen binnen de vakgebieden communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Voordat zij in dienst trad bij Horizon Training & Development was Anouk jarenlang als trainer/coach en marketing manager werkzaam bij het reïntegratiebedrijf Winnock. Daarvoor deed zij als zelfstandig trainer en fysiotherapeut wereldwijd ervaring op met gedragsmatige trainingen. Anouk werkt sterk vanuit haar intuïtie, waarbij zij zowel de verdieping opzoekt als lichtheid in de training waarborgt.

“Leren is nuttig, maar mag vooral ook leuk zijn”, aldus Anouk Hogenboom. “Bij Horizon Training & Development kan ik mensen helpen erachter te komen wat hen drijft in het leven. Ik help hen steeds een stapje dichterbij datgene te komen wat hen echt na aan het hart ligt en daarmee een grotere effectiviteit te bereiken in de organisatie waarin zij werkzaam zijn.”

Eelco Themans, directeur van Horizon Training & Development: “Onze trainingen zijn gebaseerd op de visie dat veranderen begint bij zelfinzicht. We gaan er vanuit dat ontwikkeling voortkomt en gebruik maakt van wat in principe al aanwezig is aan talent. Zo helpt Anouk deelnemers zich te ontwikkelen vanuit hun eigen kracht, zodat ze effectiever kunnen functioneren in hun organisatie.”

--------------------

Over Horizon Training & Development
Horizon Training & Development is een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Horizon Training & Development verbindt de kracht van mensen aan die van de organisatie waarin ze werken en versterkt daarmee blijvend het individuele en collectieve resultaat. Met in-company trajecten, management development leergangen en met open trainingen realiseren medewerkers en hun organisaties blijvende verandering. Voor meer informatie: www.horizontraining.nl.

Meer informatie:
Marcommit
Leonie Bosman-Schouwenaar
035 582 27 30
horizon@marcommit.nl

Trefwoorden: Communicatie, Trainer

Contact Horizon Training en Ontwikkeling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share