Horizon Training & Development benoemt Marieke van Werven tot trainer

Horizon Training & Development benoemt Marieke van Werven tot trainer van Horizon Training en Ontwikkeling

Door: Horizon Training en Ontwikkeling  17-03-2008
Trefwoorden: Gespreksvaardigheden, Praktisch Leidinggeven, Coachingsvaardigheden

Bunnik, 17 maart 2008 - Horizon Training & Development, gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, heeft Marieke van Werven benoemd tot trainer. Zij is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor trainingen op het gebied van leiderschap & management en communicatie. Zo verzorgt zij trainingen als praktisch leidinggeven, coachingsvaardigheden, gespreksvaardigheden, interactief presenteren en projectmanagement.

Marieke werkte eerder als brand manager bij Leaf Holland en Danone, doorliep een intensieve onderzoeksstage bij KPMG Consultancy en deed internationale werkervaring op bij de Indiase NGO I-India. Door haar kennis en ervaring in zowel de profit als de non-profit sector kan zij goed inspelen op organisatie-, communicatie- en leiderschapsvraagstukken.

“Marieke levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de deelnemers in haar trainingen en dus aan de ontwikkeling van de organisaties waar ze voor werken”, vertelt Eelco Themans, directeur van Horizon Training & Development. “Door haar manier van trainen zijn de deelnemers in staat zichzelf kritisch te analyseren, hun eigen specifieke toegevoegde waarde uit te leggen en aan te geven wat er nog te verbeteren valt. Deze kennis is essentieel voor het resultaat en de sleutel voor blijvend succes.”

-----------------
Over Horizon Training & Development
Horizon Training & Development is een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Horizon Training & Development verbindt de kracht van mensen aan die van de organisatie waarin ze werken en versterkt daarmee blijvend het individuele en collectieve resultaat. Met in-company trajecten, management development leergangen en met open trainingen realiseren medewerkers en hun organisaties blijvende verandering. Voor meer informatie: www.horizontraining.nl.


Trefwoorden: Coachingsvaardigheden, Gespreksvaardigheden, Praktisch Leidinggeven

Contact Horizon Training en Ontwikkeling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share