Horizon Training & Development benoemt nieuwe communicatietrainer

Horizon Training & Development benoemt nieuwe communicatietrainer van Horizon Training en Ontwikkeling

Door: Horizon Training en Ontwikkeling  08-04-2008

Barbara koos voor het trainersvak, nadat ze een aantal jaren bij KPN werkte als Innovatiemanager Zakelijke Markt. Barbara rondde recent haar opleiding aan de Academie voor Coaching af, waar zij zich vormde op het gebied van het werken met mensen en hun ontwikkeling.

“Barbara versterkt ons team communicatietrainers op belangrijke punten”, vertelt Eelco Themans, directeur van Horizon Training & Development. “In haar trainingen weet Barbara deelnemers op een respectvolle manier te confronteren met zichzelf vanuit de overtuiging dat veranderen begint bij zelfinzicht. Op die manier worden deelnemers gedwongen op zoek te gaan naar wat er wezenlijk veranderd kan worden en dat te verankeren tot een blijvend effect.”

--------------------

Over Horizon Training & Development
Horizon Training & Development is een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Horizon Training & Development verbindt de kracht van mensen aan die van de organisatie waarin ze werken en versterkt daarmee blijvend het individuele en collectieve resultaat. Met in-company trajecten, management development leergangen en met open trainingen realiseren medewerkers en hun organisaties blijvende verandering. Voor meer informatie: www.horizontraining.nl.

Meer informatie:
Marcommit
Leonie Bosman-Schouwenaar
035 582 27 30
[email protected]


Contact Horizon Training en Ontwikkeling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share