Workshops Horizon Training & Development, 19 maart te Bussum

Workshops Horizon Training & Development, 19 maart te Bussum van Horizon Training en Ontwikkeling

Door: Horizon Training en Ontwikkeling  29-01-2008
Trefwoorden: Workshop

Workshops Horizon Training & Development, 19 maart te Bussum

Inspirerende sessies belichten ‘De Veranderende Organisatie’

Bunnik, 29 januari 2008 - Horizon Training & Development, gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, organiseert op woensdag 19 maart in ’t Spant te Bussum een workshopmiddag rondom het thema ‘De Veranderende Organisatie’.

Gedurende de middag kunnen geïnteresseerden verschillende workshops bijwonen. In elke workshop laten senior trainers van Horizon Training & Development de deelnemers ervaren wat er met hen en de organisatie gebeurt bij veranderingen. De volgende workshops worden gegeven:
· Talentontwikkeling als verander-instrument
· Hoe vind je de essentie van verandering? Houvast in tijden van verandering
· De onverwacht inspirerende kanten van ‘ouderenbeleid’
· Veranderen? Het kan altijd anders! Om innovatieve ideeën en vernieuwing de ruimte te geven
· De complexe rol van HRM bij verandering

Eelco Themans, directeur van Horizon Training & Development: “Mensen bewegen organisaties en veranderende organisaties hebben grote impact op de mensen die er werken. Organisaties kunnen zichzelf niet veranderen; de mensen die er werken kunnen dat wel. In onze visie begint veranderen bij zelfinzicht. We gaan er vanuit dat ontwikkeling voortkomt en gebruikmaakt van wat in principe al aanwezig is aan kracht en talent. Want ook bij het betreden van nieuw gebied gebeurt dat vanuit je huidige kracht.”

Programma
12.30 – 13.00 uur Ontvangst
13.00 – 13.30 uur Welkomstwoord en plenaire sessie
13.30 – 14.45 uur Eerste workshop
14.45 – 15.15 uur Pauze
15.15 – 16.30 uur Tweede workshop
16.30 – 16.45 uur Afsluiting en borrel

Deelname en aanmelding
De workshop vindt plaats in ‘t Spant! aan de Dr. Abraham Kuyperlaan 3 te Bussum. Deelname aan de workshopmiddag is gratis. Aanvragen van een antwoordkaart is mogelijk via www.horizontraining.nl. Aanmelden en het doorgeven van de gewenste workshops kan ook telefonisch bij het trainingsadviescentrum op 030 659 42 32.

--------------------
Over Horizon Training & Development
Horizon Training & Development is een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van leiderschap & management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Horizon Training & Development verbindt de kracht van mensen aan die van de organisatie waarin ze werken en versterkt daarmee blijvend het individuele en collectieve resultaat. Met in-company trajecten, management development leergangen en met open trainingen realiseren medewerkers en hun organisaties blijvende verandering. Voor meer informatie: www.horizontraining.nl.

Mer informatie:
Marcommit
Leonie Bosman-Schouwenaar
035 582 27 30
horizon@marcommit.nl

Trefwoorden: Workshop

Contact Horizon Training en Ontwikkeling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share