Inforay op koers in de gezondheidszorg met het 5-5-5-dagen plan

Door: Inforay International  27-04-2009

Met 24 nieuwe klanten in het afgelopen jaar is Inforay de snelst groeiende leverancier van Business Intelligence toepassingen in de gezondheidszorg.

Zoals in een eerder persbericht gemeld, heeft Inforay in 2007 besloten zich volledig te richten op de Nederlandse zorgsector. Zorgorganisaties vroegen om standaard koppelingen met de gangbare applicaties die in de zorgsector worden gebruikt en om een basis informatiemodel met indicatoren en invalshoeken waarop kan worden gestuurd. Hiervoor ontwikkelde Inforay het Business Intelligence 5-5-5-dagen plan. De stapsgewijze en laagdrempelige aanpak van dit plan trok veel belangstelling van bestuurders van middelgrote en grote zorgorganisaties, die met beperkte resources en ICT-budget toch een brede BI-behoefte hebben en die de BI-omgeving ook zelf in beheer willen nemen.

Inforay heeft in het afgelopen jaar 24 nieuwe klanten met 300 tot 5000 medewerkers mogen verwelkomen, waaronder 6 instellingen in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT), 3 organisaties voor gehandicaptenzorg (GZ), 10 instellingen in de GGZ/verslavingszorg, 4 organisaties voor jeugdzorg en 1 ziekenhuis.