Inforay richt zich volledig op de Zorgsector

Inforay richt zich volledig op de Zorgsector van Inforay International

Door: Inforay International  05-03-2007

Door de modernisering van de Zorgmarkt, met onder meer prestatiegerichte financiering en de fusiegolf, bestaat er grote behoefte aan geïntegreerde stuurinformatie uit applicaties voor onder andere plannen, roosteren, productie, personeel en financiën. Deze blijkt moeilijk of niet te verkrijgen uit bestaande rapportages of via Excel. Met de Care en Cure Monitors van Inforay is het voor zorginstellingen gemakkelijk wel geïntegreerde stuurinformatie te verkrijgen en deze te delen met belanghebbenden, zowel intern als in de zorgketen.

Klanten van Inforay zijn sinds 1994 te vinden in het bedrijfsleven (zoals Fortis, VolkerWessels, Stork) en in de gezondheidszorg (zoals Laurens, De Leite, De Grift, Slotervaart Ziekenhuis, Tactus). Door onze affiniteit met de Zorg, de vraag van onze klanten in de Zorg, en de toenemende marktwerking in de Zorg heeft Inforay begin 2007 besloten zich volledig te richten op de Zorgsector.

Onze Care en Cure Monitors betekenen een versnelling bij het implementeren van de meeste Performance Management strategieën zoals INK-model, Business Balanced Score Card, en Activity Based Costing. Verder verzorgen wij Monitors voor bijvoorbeeld Budgettering, Inkoop en DBC Productie. Inforay is in staat in een 1 daagse pilot Monitors te demonstreren op de eigen data en applicaties van een Zorginstelling.