Stuurinformatie voor iedere zorgorganisatie met het ‘5-5-5-dagen’ plan van Inforay

Door: Inforay International  10-07-2008

Leusden, 10 juli 2008 – Inforay International bv lanceert het unieke ‘5-5-5-dagen’ stappenplan voor de zorgmarkt. Hiermee wordt tegen een vaste prijs een volledige Business Intelligence omgeving gerealiseerd op alle gangbare applicaties in de Nederlandse zorgmarkt.

Het verkrijgen en delen van stuurinformatie is organisatiekritisch voor de zorgsector. De informatie uit de maandelijkse rapportages is vaak achterhaald en kruisverbanden tussen de gegevens uit de diverse applicaties (financieel/personeel/productie) zijn niet zichtbaar.

De Inforay technologie is gebaseerd op een Business Intelligence schil om de diverse databronnen. De informatie uit deze bronnen kan vervolgens geïntegreerd worden gebruikt in een gebruikersvriendelijke webapplicatie met functionaliteit voor rapportage, analyse, prognose, en dashboarding.

Door onze focus op de zorgmarkt is Inforay in staat vaste prijzen te bieden voor koppelingen met alle gangbare applicaties in de Nederlandse zorgmarkt. In het ‘5-5-5-dagen’ stappenplan realiseert Inforay in 5 dagen de Business Intelligence omgeving op de financiële applicatie. Vervolgens voegt Inforay hier in 5 dagen de personele omgeving aan toe. Tot slot worden in 5 dagen ook gegevens uit de productieapplicatie geïntegreerd in de dashboards.

In totaal wordt dus al in 15 dagen een ‘productierijpe’ Business Intelligence omgeving gerealiseerd, inclusief databasekoppelingen, datawarehouse, informatiemodel, dashboards en analyseomgeving. Na een driedaagse cursus is de zorgorganisatie zelf in staat de Business Intelligence omgeving verder uit te bouwen met meer applicaties, indicatoren en dashboards.