Praktijk Blauwe Kracht

Afdrukken

Is Praktijk Blauwe Kracht incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hamerveldseweg 80 , 3833 GS Leusden, Utrecht

E-mail

Over Praktijk Blauwe Kracht

Heb je (al jaren) last van fysieke of emotionele klachten en ben je op zoek naar een veilige en effectieve manier om van die klachten af te komen?
Mijn naam is Daniëlle Driessen van Praktijk Blauwe Kracht. Ik ben een ervaren Regenesis-therapeut en life-coach. Ik heb inmiddels tal van mensen geholpen met de meest uiteenlopende klachten zoals: hoofdpijn, migraine, rugpijn, buikklachten, scoliose, stress, burn-out en nog zoveel meer. Veel klachten zijn te verhelpen/verlichten met Regenesis, dit is een combinatie van Regenesis-Therapie, Magnesium-therapie en Life-coaching.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Leusden Utrecht

Is Praktijk Blauwe Kracht in Hamerveldseweg 80, Leusden Utrecht 3833 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Praktijk diensten in Leusden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leusden Praktijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leusden Utrecht, 3833 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810657]