Sportpsycholoog VSPN ® Drs S.M. van Essen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grifthorst 18 , 3833 GD Leusden, Utrecht

E-mail

Over Sportpsycholoog VSPN ® Drs S.M. van Essen

Sandra van Essen is als sportpsycholoog sinds 1991 actief in het mentaal begeleiden van sporters. Sandra is geregistreerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en PSYCHOLOOG NIP. In het verleden beoefende ze zelf intensief atletiek en nam aan diverse NK's deel. Daarnaast was ze jarenlang jeugdtrainer. In de atletiek heeft ze al vele voorbeelden gezien van mensen die niet het beste uit zichzelf haalden, omdat ze blokkeerden op het moment waarop het aankwam. Dat maakte voor haar indertijd de keuze om zich verder te verdiepen in de sportpsychologie niet moeilijk. Daarvoor liep ze stage bij een sportpsycholoog en studeerde ze enkele jaren in Keulen aan de Sporthochschule Köln.

Sandra houdt zich sinds 1998 ook bezig met coachingsvraagstukken. Deze zijn gericht op een veelal verstoorde balans tussen spanning en ontspanning, hetgeen resulteert in stressgerelateerde klachten.

Sandra werkt samen met het Sport Medisch Centrum KNVB, NL coach, diverse Olympische Steunpunten, bonden en MRC Doorn.

Verdere informatie kunt u vinden op: www.sandravanessen.com.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sportpsycholoog-VSPN-Drs-S-M-van-Essen/1219361454743916

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sportpsycholoog VSPN ® Drs S.M. van Essen in Grifthorst 18, Leusden Utrecht 3833 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Leusden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leusden Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leusden Utrecht, 3833 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818799]