Installatiebedrijf van der Vaart

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korte Linschoten OZ 13 , 3461 CG Linschoten, Utrecht
De Waarden, Montfoort

E-mail

Over Installatiebedrijf van der Vaart

Installatiebedrijf van der Vaart is opgericht in augustus 1995. Begonnen als eenmanszaak is het inmiddels een firma met meerdere (hulp)monteurs in dienst. De start was in Harmelen. Na een half jaar verhuisde het bedrijf naar Woerden met een werkplaats in de Snelrewaard. In 1998 verhuisde ook de werkplaats naar Woerden; zij het op een andere locatie. Sinds 2004 is er de gewenste combinatie van kantoor en werkplaats op één locatie in Linschoten. Het liefst werkzaam op het dorp en in de directe omgeving. Maar door de locatie, nabij de A12, ook centraal gelegen voor de regio.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VaartLinschoten/

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Installatiebedrijf van der Vaart in Korte Linschoten OZ 13, Linschoten Utrecht 3461 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Linschoten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linschoten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linschoten Utrecht, 3461 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818204]