Anti aging concept van Kliniek Laurium

Anti aging concept van Kliniek Laurium van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  19-01-2008
Trefwoorden: Huidverbetering, Huidverjonging, Peeling

Een goede voorbereiding, het halve werk met Glykopeel
Mesotherapie kan perfect als losstaande therapie toegepast worden, maar werkt nog beter en effectiever in combinatie met een chemische (glycolzuur) peeling. Door de huid met een chemische peeling vóór te behandelen, zal het uiteindelijke effect van de Mesotherapie dus nog fraaier zijn. Bij het anti-aging concept van Kliniek Laurium, wordt de huid daarom, voorafgaand aan de Mesotherapie, behandeld met een Glycolzuur Peeling van het dermatologische topmerk Filorga. Deze peeling op basis van Kojic Acid (een huidblekende werkstof), Berendruif en Witte Moerbei- extract, zorgt voor een frisse teint, verfijnt de structuur van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidelasticiteit, vermindert pigmentvlekken en vervaagt littekens die zijn ontstaan door bijvoorbeeld acne.

Een huidverjongende ‘boost’ dankzij Mesotherapie/Mesopeel
Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die voor het beste resultaat in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden o.a. vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen door middel van diverse kleine prikjes met een injectiespuit rechtstreeks in de huid gebracht. Kliniek Laurium werkt hierbij met het hoogwaardige product ‘NCTF135HA25’ van het dermatologische topmerk Filorga. Dit product bevat maar liefst 55 actieve ingrediënten en is hiermee uniek. Het is een uiterst veilige en doeltreffende behandeling om rimpelvorming tegen te gaan, om de huidstructuur van gezicht, handen of décolleté te verbeteren en om deze huid een verjongende ‘boostbehandeling’ te geven. De combinatie van een Glykopeel behandeling, gevolgd door Mesotherapie, wordt een ‘Mesopeel’ genoemd.

Intensief verstevigen en verjongen met CryoLift
De andere stap van het unieke anti-aging totaalconcept van Kliniek Laurium bestaat uit de Cryolift. Dit is een intensief huidverstevigende en huidverjongende behandeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van actieve huidverbeterende ingrediënten die door middel van een speciaal koelapparaat (de Cryolift) in de huid worden gesluisd. Deze actieve ingrediënten bestaan uit celextracten, collageen, elastine en de vitamines A, C, E en F. De Cryolift geeft een constante koude af die gestabiliseerd is op -15º Celsius. Dit proces gebeurt direct op de huid, zonder echter enig gevoel van ongemak of bevriezing voor degene die deze behandeling ondergaat. De Cryolift werkt zichtbaar verbeterend op de getekende en vermoeide huid van onder meer gezicht, handen of décolleté, waardoor deze opzienbarend aan stevigheid herwint en opnieuw gaat gezond gaat stralen!

Meer informatie?
Voor meer informatie en tarieven ten aanzien van het anti-aging totaalconcept (Glykopeel, Mesotherapie & Cryolift)of andere methodes bij Kliniek Laurium, kunt u bellen met Kliniek Laurium via telefoonnummer: 0348 - 46 25 46 of kijken op de website van Kliniek Laurium - Anti Aging

Trefwoorden: Anti Aging, Anti Aging Concept, Betere Huid, Cryolift, Glykopeel, Huidverbeteren, Huidverbetering, Huidverjonging, Mesolift, Mesotherapie, Peeling, Stralende Huid,