Anti aging producten

Anti aging producten van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  25-09-2007
Trefwoorden: Anti Aging, Droge Huid, Jongere Huid

Vijf doelgerichte tweeweekse anti-aging kuren
De Scientific Vials -producten van Filorga zijn stuk voor stuk gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige, biologische celextracten. Deze hooggeconcentreerde extracten worden niet chemisch bewerkt en behouden mede hierdoor hun intensieve huidrevitaliserende eigenschappen. Alle Filorga Scientific Vials zijn gebaseerd op een kuur van twee weken waarbij, al naar gelang het beoogde effect, kan worden gekozen uit vijf verschillende doelgerichte producten.

Liften én verstevigen met Embryolift
Filorga Scientific Vial Embryolift is een unieke combinatie van uit zeealgen afkomstige cellulaire kaviaar (embryo DNA) en actieve polipeptiden. Deze intensieve behandeling is gebaseerd op de laatste innovaties in de mesotherapie. Embryonale cellen hebben veel meer energie dan volwassen cellen en deze energie wordt gebruikt om de huid krachtig te herstellen. Ze bevatten een hoge concentratie aan vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en groeifactoren. Op deze manier wordt er een proces gestart van natuurlijke huidregeneratie en revitalisatie. De embryonale extracten zorgen uiteindelijk voor een verhoogde celdeling van de fibroblasten. De polipeptiden zorgen voor het verstevigen van de huid en het intensief liftende effect.

Effectieve rimpelbestrijding met pure Retinol
Filorga Scientific Vial Retinol werkt aan de basis van rimpelbestrijding en huidveroudering door het afgeven van een hoge concentratie vitamine A. Deze vitamine werkt direct in op de celmembramen en daarmee op de elasticiteit van de huidcellen. Deze ampullen met pure Retinol zijn daarnaast verrijkt met zuivere Jojoba- en Abrikozenolie. Retinol is alleen effectief in hogere concentraties. Deze concentratie liggen veelal 10x hoger dan de concentratie van crèmes die te vinden zijn bij drogisterijen en parfumerieën. De meeste effectiviteit wordt verwacht bij concentraties van 0,1% tot 0,15%, terwijl in de meeste crèmes helaas slechts een concentratie van 0,01% tot 0,03% wordt toegevoegd. Deze concentratie is bovendien veelal weinig effectief omdat deze haar werking verliest bij blootstelling aan zuurstof. Het Retinol in Filorga Scientific Vial Retinol zit ingekapseld en heeft een percentage van maar liefst 0,1%!

Krachtige oppepper voor de vale en vermoeide huid met fruitzuren
Filorga Scientific Vials AHA (= Alpha Hydroxy Zuur) bevat een hoge concentratie fruitzuren. Dit zijn vloeistoffen met een zeer hoge activiteit welke direct door de huid kunnen dringen, dankzij het lage moleculaire gewicht. Fruitzuren stimuleren de microcirculatie in de huid en bevorderen de aanmaak van collageen en elastine. Bij regelmatig gebruik zorgen fruitzuren voor een snellere vernieuwing van huidcellen, en daarmee voor een krachtige regeneratie van de dermis. Dit geeft fraaie resultaten bij onder meer een doffe (rokers)huid, als krachtige huidoppepper of bij een sterk vermoeide huid. De meeste consumentenproducten bevatten helaas synthetische fruitzuren, terwijl de Scientific Vials AHA van Filorga uitsluitend natuurlijke fruitzuren bevat, waaronder: tomaat, limoen, blauwe bosbes en grapefruit.

Co-enzym Q10, de energieboost voor de rijpere huid
Het menselijk lichaam bevat ongeveer 100 triljoen cellen die allen hun eigen energie moeten aanmaken om goed te kunnen functioneren. Voor het opwekken van deze energie, verbranden de cellen vetten en suikers. Om dit proces mogelijk te maken, is Q10 als enzym noodzakelijk. Filorga Scientific Vials Co-enzym Q10 zorgt er onder meer voor, dat de huidcellen meer energie kunnen vrijmaken. Dit krachtige serum laat de vermoeide huid weer tot leven komen. Naast Co-enzym Q10 bevat Filorga Scientific Vials Co-enzym Q10 een aantal andere effectieve anti-aging ingrediënten zoals Vitamine E, Omega 3 en 6 met beide sterke antioxidant werking. Tevens bevat dit serum biolipiden van Avocado, Olijfolie en natuurlijke Jojoba olie. Met name de droge- , geïrriteerde-, vermoeide- en rijpere huiden hebben veel baat bij deze intensieve kuurbehandeling!

Een nieuwe huid met glycolic thuispeeling
De huid vernieuwt zich circa iedere 30 tot 35 dagen. Dit proces van huidvernieuwing vertraagt echter steeds meer naarmate we ouder worden. De Filorga Scientific Vials Glycolic Thuispeeling verwijdert dode huidcellen en geeft daarmee een extra stimulans om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit serum heeft een positief effect op het verkleinen van de poriën, verbetert de acne huid en heeft een gunstig effect op diverse pigmentstoornissen. Glycolzuur wordt gebruikt om de huidvernieuwing te versnellen, stimuleert de huid, verbetert de huidconditie en helpt mee om fijne lijntjes te vervagen. Bovendien verstevigt het de huid en verbetert het de microcirculatie. Deze kuur is een aanrader voor mensen met een dikke, vetachtige huid, grove poriën, hyperpigmentatie en/of fijne lijntjes.

Meer informatie en prijzen
De Filorga Scientific Vials producten zijn verkrijgbaar aan de balie van Kliniek Laurium en kunnen tevens online worden besteld via de website van Kliniek Laurium. Voor meer informatie kan men bellen met Kliniek Laurium via telefoonnummer: 0348 - 46 25 46 of kijken op de website Kliniek Laurium - Producten.

Trefwoorden: Anti Ageing Producten, Anti Aging, Anti Aging Producten, Doffe Huid, Droge Huid, Jongere Huid, Vitamine Cremes,