Anti aging producten voor vrouwen in de overgang

Anti aging producten voor vrouwen in de overgang van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  06-09-2007
Trefwoorden: Huidverjonging, Menopauze, Anti Aging Producten

PROBLEEMLOOS IN DE OVERGANG?
Kliniek Laurium introduceert Flavonex Tabletten en Flavonex Crème!


Onderzoek toont aan dat ruim 70% van alle vrouwen die in de menopauze zijn, vroeg of laat te maken krijgt met overgangsverschijnselen. Deze kunnen bestaan uit opvliegers, nachtelijk of overmatig transpireren, stemmingswisselingen en innerlijke onrust. Ook een sterk verslapte huid komt niet zelden voor als gevolg van de afname van elastine en collageen. Kliniek Laurium heeft met Flavonex Tabletten en Flavonex Crème speciaal hiervoor een tweetal effectieve producten die zowel van binnen uit als van buiten af zorgen dat de overgang soepeler verloopt!

In Aziatische landen hebben aanzienlijk minder mensen last van gezondheidsproblemen dan in het Westen het geval is! Gebleken is, dat het veelvuldig eten van sojaproducten hierop van grote invloed is! Sojabonen zijn één van de rijkste natuurlijke voedingsbronnen van zogeheten isoflavonen. Deze plantaardige werkstoffen hebben een gunstige invloed op de gezondheid van vrouwen, met name vóór, tijdens en na de overgang. Isoflavonen werken in het lichaam als natuurlijke oestrogenen (vrouwelijke hormonen) en kunnen op die manier een soepele en klachtenvrije overgang mogelijk maken!

Klachtenvrij met Flavonex Tabletten
Bij te weinig oestrogeen in het bloed kunnen isoflavonen dit tekort op een natuurlijke manier effectief aanvullen. Hun structuur lijkt namelijk sterk op lichaamseigen hormonen en deze worden daarom door het lichaam als dusdanig herkend. Flavonex Tabletten bevatten een hoog gehalte isoflavonen die klachten tijdens de menopauze zoals vaginale droogte, warmteopwellingen, nachtelijk zweten en prikkelbaarheid kunnen verzachten.

Sterke botten en een stabiel gewicht
Isoflavonen hebben tevens een gunstige invloed op de elasticiteit van de huid en de stevigheid van de botten. Daarnaast houden ze eventuele gewichtsschommelingen tijdens deze overgangsperiode binnen de perken. De natuurlijke formule helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans in het vrouwelijke lichaam!

Een jeugdige huid behouden met Flavonex Crème
Tijdens de overgang wordt ook de huid in de meeste gevallen veel slapper. Dit komt doordat met het ouder worden de aanmaak van het lichaamseigen elastine en collageen vermindert. Flavonex Crème is speciaal ontwikkeld voor de verslapte, uitgezakte of minder stevige huid bij het naderen van de menopauze én voor huiden vanaf een leeftijd van 35 jaar.

Actief verstevigende werking dankzij fytohormonen
De formule stimuleert de collageen- en elastineproductie en houdt de huidweefsels compact dankzij de werking van fytohormonen. Dit zijn plantaardige hormonen die een sterke gelijkenis vertonen met lichaameigen hormonen. De huid wordt hierdoor voelbaar én zichtbaar steviger en strakker.Voor het beste resultaat dient Flavonex Crème tweemaal per dag op het gelaat, de hals, het decolleté en de binnenkant van de armen en dijen te worden aangebracht.
Meer informatie?

Flavonex Tabletten en Flavonex Crème zijn verkrijgbaar bij de receptie van Kliniek Laurium te Linschoten en kunnen ook online via Kliniek Laurium.nl- Flavonex worden besteld. Voor meer informatie kan de consument bellen met Kliniek Laurium via telefoonnummer: 0348 - 46 25 46 .

Prijzen
Flavonex Tabletten € 19,00/60 tabletten
Flavonex Crème € 19,00/50 ml.

####################################

Noot voor de redactie: mogelijkheid voor een gratis behandeling!
Voor overige persinformatie ten aanzien van Kliniek Laurium, het aanvragen van extra beeldmateriaal of de Flavonex producten kunt u contact opnemen met Cosmetitext via telefoonnummer.: 0418-670371 of per e-mail: redactie@cosmetitext.nl.

Trefwoorden: Anti Aging Producten, Huidverjonging, Menopauze,