Cryolift - Anti Aging - Huidverbetering

Cryolift - Anti Aging - Huidverbetering van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  19-01-2008
Trefwoorden: Huidverjonging, Rimpels, Peeling

Wat is de Filorga Cryolift therapie?
De Cryolift geeft een constante koude af aan de huid die gestabiliseerd is op -15º Celsius. Dit gebeurt direct op de huid zónder echter enig gevoel van ongemak of bevriezing. De Filorga Cryolift therapie werkt radicaal op de getekende en vermoeide huid waardoor deze aan stevigheid wint en opnieuw zichtbaar gaat stralen. Door middel van deze unieke en relatief non-invasieve methode, kunnen tal van verschillende biologische anti-aging vloeistoffen eenvoudig  de huid ‘ingesluisd’ worden.

Veilig, pijnloos en zeer effectief
De Filorga Cryolift behandeling is veilig en pijnloos. Dankzij de techniek van gestabiliseerde koude, (het zogeheten’ Peltier effect’), kan de temperatuur worden gecontroleerd met een grote nauwkeurigheid. De toepassing van een thermale shock op de oppervlakte van de huid wordt onmiddellijk gevolgd door een overdracht van deze koude naar de dieperliggende huidlagen. Dit heeft drie belangrijke effecten. Er ontstaat een directe verdoving va de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd en de doorbloeding in de huid wordt krachtig gestimuleerd hetgeen zorgt voor een stralende teint.

Filorga Cryolift als onderdeel van een effectieve Filorga anti-aging totaalbehandeling
Bij Kliniek Laurium wordt de Filorga Cryolift techniek altijd toegepast als onderdeel van een effectieve anti-aging totaalbehandeling. Na de Filorga Glycopeel behandeling of een scrubbehandeling met zeezout, is de huid perfect voorbereid en ontdaan van dode huidcellen en andere onzuiverheden. De actieve ingrediënten van de biologische anti-aging vloeistoffen van Filorga kunnen dan door middel van de Filorga Cryolift techniek eenvoudig in de huid gesluisd worden.

Eenvoudig insluizen van geavanceerde Filorga anti-aging vloeistoffen
Afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid kan vervolgens als onderdeel van de effectieve anti-aging totaalbehandeling worden gekozen uit diverse biologische Filorga anti-aging vloeistoffen. Door middel van de Filorga Cryolift techniek kan hierdoor het vochtniveau van de huid worden verbeterd, kan de huid een intensieve regeneratie ofwel versteviging ondergaan. Hierbij is er de keuze uit één van de volgende biologische formules:

  • NCTF gel en collageen voor een krachtige vochtregulerende werking;
  • NCTF gel en elastine voor een intensief verstevigende werking;
  • NCTF gel en DNA voor een zichtbare en voelbare regenererende werking.
Radicale herstructurering van het huidweefsel leidt tot zichtbaar (jeugd)herstel!
Dankzij de geavanceerde Filorga Cryolift techniek in combinatie met de biologische vloeistoffen van Filorga is Kliniek Laurium in staat om een radicale herstructurering van het huidweefsel realiseren.  De formules zijn geheel ontworpen voor het bevorderen van diverse biochemische reacties in de huid. De vitaminen in de biologische Filorga vloeistoffen zorgen voor het aanvullen van uiteenlopende mogelijke tekorten. Aminozuren genereren een betere proteïneaanmaak en de toegevoegde mineralen garanderen een betere huidbalans. Co-enzymen activeren de biochemische reacties en de toevoeging van nucleïnezuren stimuleren de synthese van kostbare proteïnen in de huid. Het resultaat? Zichtbaar én voelbaar (jeugd)herstel van de vermoeide, doffe of getekende huid!

Kuurbehandeling voor het beste resultaat
Voor het behalen van de beste resultaten, kan de Filorga Cryolift behandeling bij Kliniek Laurium het beste in een kuur van zes tot acht sessies worden ondergaan,. Dit, telkens met zeven dagen tussenliggende pauze. Voor een optimaal onderhoud én behoud van de behaalde resultaten, wordt de behandeling het beste tweemaal per jaar gedaan, met eventueel een onderhoudsessie eens per 3 maanden.

Meer informatie en prijzen
De effectieve Filorga Cryolift techniek wordt als onderdeel van een anti-aging totaalconcept aangeboden Kliniek Laurium. Voor meer informatie en prijzen kan men bellen met Kliniek Laurium via telefoonnummer: 0348 - 46 25 46 of kijken op de website van Kliniek Laurium - Huidverbetering Cryolift .

Trefwoorden: Anti Aging, Cryolift, Huid Verjongen, Huidverjonging, Huiverbeteren, Jongere Huid, Mesotherapie, Peeling, Rimpels, Rimpels Verwijderen,