Laurium Huidtherapie

Laurium Huidtherapie van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  13-06-2008
Trefwoorden: Ontharen, Acne, Peeling

Laurium Huidtherapie garandeert u: goede voorlichting en adviezen; een deskundige behandeling op maat met topproducten; voortdurende verbetering van de zorg voor patiënten; ruim aandacht voor elke patiënt; een persoonlijke benadering; kwaliteit en veiligheid; optimale privacy. Investering in apparatuur en producten Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies.

Dankzij ons Multi Analyses Center zijn wij in staat een uitgebreid en objectief beeld te geven van uw huid. Even belangrijk is dat we u de voortgang en de progressie van de behandelingen kunnen tonen. Aan de hand van de uitgebreide huidanalyse wordt met u besproken wat de meest effectieve behandeling voor u is. Bij evaluatie momenten bieden wij u de mogelijkheid om uw huidbeeld en voortgang te volgen. Een goede combinatie tussen uw behandelingen bij Laurium Huidtherapie, huidverzorging thuis en het regelmatig evalueren van uw doelstelling, zorgen voor het beste resultaat voor uw en uw huid.

Het beroep Huidtherapie
Een huidtherapeut heeft een 4-jarige paramedische HBO-opleiding gevolgd en behandelt mensen met een zieke of beschadigde huid op doorverwijzing van een huisarts of medisch specialist (meestal een huisarts, dermatoloog of plastisch chirurg). Het beroep huidtherapeut is een wettelijk erkend paramedisch beroep, de titel is beschermd. Dit is geregeld via artikel 34 van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). Als huidtherapeut streef je ernaar om huid- en/ of oedeemproblemen te verminderen en als dit mogelijk is deze op te lossen.

Tijdens de behandelingen is het van belang patiënten in staat stellen om zoveel mogelijk een zelfstandig en onafhankelijk leven te leiden en ze daarbij zoveel mogelijk te ondersteunen d.m.v. het geven van adviezen en leefregels. Dit alles om het gewenste resultaat te behalen en te behouden.

Zie ook de website van Laurium Huidtherapie.

Trefwoorden: Acne, Acnetherapie, Couperose, Huidtherapeut, Huidtherapeute, Huidtherapie, Ontharen, Overbeharing, Peeling, Pigmentatie, Pigmentvlekken, Rode Vlekken, Wratten Verwijderen