Nieuwe Liposuctie methoden

Nieuwe Liposuctie methoden van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  06-09-2007
Trefwoorden: Liposuctie, Vet Verwijderen, Liposculptuur

REVOLUTIONAIR NIEUWE LIPOSCULPTUUR-TECHNOLOGIE
Uitzonderlijk korte herstelperiode, gegarandeerd veilig én onder locale verdoving met Euromi Vibrolipo®-sculptuur!


Liposuctie is een inmiddels alom bekende en doeltreffende techniek, waarbij onderhuids vetweefsel definitief plaatselijk wordt verwijderd door dit weg te zuigen. Kliniek Laurium in Linchoten werkt hiervoor met de allernieuwste technologie te weten de Euromi Vibrolipo®-sculptuur methode. Deze behandelmethode onderscheidt zich revolutionair op diverse fronten van andere, op de markt aanwezige en inmiddels sterk verouderde technieken!

De Euromi Vibrolipo®-sculptuur is een sterk verbeterde vorm van de inmiddels verouderde liposuctie of de standaard Tumescente Liposculptuur. Enkele significant onderscheidende voordelen van deze geavanceerde nieuwe methode zijn, dat de behandeling als enige op de markt gegarandeerd veilig wordt uitgevoerd door middel van een unieke, gepatenteerde vibratietechnologie.

Unieke technologie voorkomt beschadiging aan het omliggende huidweefsel
Eén van de voornaamste onderscheidende kenmerken van de Euromi Vibrolipo®-sculptuur heeft betrekking op de specifieke vibraties die het apparaat onderhuids produceert. Een ander groot verschil met de gewone liposuctie of liposculptuur is, dat er bij deze nieuwe methode uitsluitend vet wordt weggezogen. De verouderde technieken voor vetafzuiging beschadigen in veel gevallen de omliggende weefsels en bloedvaten door de hoge zuigkracht en krachtige inspanning die nodig is om het stugge vet af te kunnen zuigen. Met de nieuwe Euromi Vibrolipo®- sculptuur is er veel minder zuigkracht en onderhuidse inspanning nodig, omdat de vetcellen al zijn opgelost in een vloeibaar mengsel dat veel effectiever kan worden afgezogen. Hierdoor blijven bloedvaatjes en zenuwvezels gespaard en ontstaan er derhalve geen onderhuidse bloedingen en/of zware kneuzingen!

Gegarandeerd veilig behandeld worden onder locale verdoving!
De apparatuur van de unieke Euromi Vibrolipo®-sculptuur beschikt als enige systeem op de markt, over een geavanceerd veiligheidssysteem. Dit laat het apparaat onmiddellijk afslaan op het moment dat het in aanraking komt met hardere structuren die niet uit vetweefsel bestaan. Het handvat van de canule wordt bovendien met perslucht aangedreven, waardoor (over)verhitting en zelfs mogelijke verbranding van de huid rondom de huidincisie worden voorkomen. Mede hierdoor is de Euromi Vibrolipo®-sculptuur aantoonbaar de meest veilige liposculptuur-methode ter wereld, die bovendien onder plaatselijke verdoving en nagenoeg pijnloos kan worden uitgevoerd.

Snel herstel met zeer fraaie resultaten
De herstelperiode na een Euromi Vibrolipo®-sculptuur behandeling is aanzienlijk korter dan bij andere liposuctie-methoden. Dankzij de bijzondere vibrerende techniek waarmee het vet kan worden afgezogen, worden zeer fraaie resultaten behaald. Aan een gewone liposuctie of liposculptuur houdt men vaak oedeemvorming, ontsierende bobbels, putten in de huid of een golvend huidoppervlak over. Door de specifieke trillingen van de Euromi Vibrolipo® wordt de huid tijdens de behandeling dusdanig gestimuleerd dat de aanmaak van collageen wordt bevorderd. Mede hierdoor zal de huid een stukje gaan inkrimpen, waardoor er een beduidend mooier en vooral gladder resultaat wordt verkregen! De behandeling duurt ca. 2 uur waarna men direct naar huis kan. De normale werkzaamheden kunnen de volgende dag reeds worden hervat!

Meer informatie?
Voor meer informatie en tarieven ten aanzien van de unieke Euromi Vibrolipo®-sculptuur kunt u bellen met Kliniek Laurium tel: 0348 - 46 25 46 . Er is tevens een speciale website, te weten: Kliniek Laurium - Vibroliposuctie

##################################

Noot voor de redactie
Voor aanvullende persinformatie te aanzien van Kliniek Laurium of het aanvragen van extra beeldmateriaal kunt u te allen tijde contact opnemen met Cosmetitext via telefoonnummer.: 0418-670371 of per e-mail: redactie@cosmetitext.nl.

Trefwoorden: Liposculptuur, Liposuctie, Vet Afzuigen, Vet Verwijderen, Vet Wegzuigen, Vibroliposuctie,