Nu schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining door vrouwelijke arts bij Kliniek Laurium

Nu schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining door vrouwelijke arts bij Kliniek Laurium van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  14-10-2008
Trefwoorden: Schaamlipcorrectie, Schaamlipverkleining, Kleinere Schaamlippen

Schaamlipcorrectie / Schaamlipverkleining

Er zijn situaties dat een vrouw haar kleine schaamlippen als een bron van schaamte, ongemak of pijn ervaart. Bijvoorbeeld als de kleine (binnenste) schaamlippen relatief groot zijn, waardoor ze teveel uitsteken. In zo'n geval zou u een ingreep kunnen overwegen, waarbij de schaamlippen operatief kleiner worden gemaakt.

De behandeling schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining
Een schaamlipverkleining is een relatief eenvoudige ingreep. Tijdens het consult wordt u door de plastisch chirurg geïnformeerd over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de behandeling. Over het algemeen wordt de behandeling onder lokale verdoving uitgevoerd middels enkele prikjes in het operatiegebied. Tijdens de behandeling wordt overtollig weefsel verwijderd en worden de schaamlippen opnieuw gemodelleerd. Vervolgens wordt het gehecht met oplosbare hechtingen.

Na de behandeling schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining
Na de operatie wordt over het algemeen weinig pijn ervaren, wel kan er enige zwelling ontstaan die ongeveer een week kan aanhouden. Koude kompressen kunnen eventueel ongemak verlichten. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een overzicht mee van wat u wel en niet mag doen direct na de behandeling.

Houdt u er rekening mee dat u na een week voor controle terug moet komen. Een eventuele tweede controle vindt plaats 6 weken na behandeling.

Het resultaat schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining
Het uiteindelijke resultaat laat slechts een paar weken op zich wachten. Het tevredenheidpercentage ligt zeer hoog, hetgeen het tot een dankbare operatie maakt. De behandeling geeft bovendien een permanent resultaat.

Risico's schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining
Ondanks het feit dat het hier gaat om een relatief eenvoudige en veilige ingreep, kunnen er zich complicaties voordoen. Hoewel de kans klein is bestaat de kans op nabloeding of infectie. Een goede nazorg verdient bij ons dan ook extra aandacht. Bij problemen kunt u uiteraard contact op met uw plastisch chirurg en/of de kliniek.

Kosten van de behandeling schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining bij Kliniek Laurium
Kosten: € 1.350,-

Trefwoorden: Kleinere Schaamlippen, Schaamlipbehandeling, Schaamlipcorrectie, Schaamlipverkleining, Verkleinen Schaamlippen,