Pijnloos verwijderen wratten, fibromen en andere goedaardige letsels

Pijnloos verwijderen wratten, fibromen en andere goedaardige letsels van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  19-01-2008
Trefwoorden: Cryopen, Verwijderen Fibromen, Verwijderen Granuloma

De CryoPen®, ijskoud de beste!
De CryoPen® maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor de patiënt voorkomen. Met de CryoPen® volstaat veelal reeds 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Supersnel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel
Bij de reguliere behandeling van o.a. wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser. Dankzij de CryoPen® is Kliniek Laurium in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is!

De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.

 Alle voordelen van een behandeling met de CryoPen® bij Kliniek Laurium op een rij:

  • Pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!)
  • Slechts 1 behandeling nodig voor direct resultaat.
  • Directe behandeling is mogelijk
  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden.
  • Er is zelden sprake van littekenvorming.
  • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 45 seconden

Meer informatie?
Een behandeling met de unieke CryoPen bij Kliniek Laurium is er vanaf: € 50,- per behandeling. Voor meer informatie over de CryoPen® of andere methodes bij Kliniek Laurium kunt u bellen met Kliniek Laurium tel: 0348 - 46 25 46 of kijken op de websites Kliniek Laurium - Wratten verwijderenEntercare - CryoPen en CryoPen bestellen.

Trefwoorden: Cryopen, Verwijderen Fibromen, Verwijderen Granuloma, Verwijderen Ouderdomsvlekken, Verwijderen Wratten,