Snurken - revolutionaire snurkbehandeling - nieuw in Nederland

Snurken - revolutionaire snurkbehandeling - nieuw in Nederland van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  06-09-2007
Trefwoorden: Snurken, Apneu, Slaap Apneu

UNIEKE BEHANDELING TEGEN SNURKEN
Geen slapeloze nachten meer dankzij de Pillar® procedure bij Kliniek Laurium!

Slaap is bedoeld om lichaam en geest te herstellen en tot rust te brengen. Niets is dan ook zo vervelend als een nachtrust die wordt verstoord door het hinderlijke geluid van snurken! Wereldwijd hebben honderden miljoenen mensen hier last van. In Nederland kampen ongeveer 1,5 miljoen mensen ermee. Kliniek Laurium in Linschoten heeft voor dit sociale probleem met de Pillar® procedure een doeltreffende en structurele oplossing die de nachten weer aangenaam en vooral geruisloos maakt!

Het aanbod van antisnurk producten op de markt is omvangrijk en varieert van sprays en pleisters tot speciale beugeltjes die tijdens de nacht in de neus kunnen worden geplaatst. Dit zijn echter slechts tijdelijke oplossingen voor het onderliggende probleem. De technologische ontwikkelingen op het gebied van snurken staan ook niet stil. Dankzij het intensief volgen van deze ontwikkelingen, is Kliniek Laurium in staat als enige kliniek in Nederland de allernieuwste structurele antisnurk- behandeling te kunnen bieden met de Pillar® procedure.

Hoe ontstaat snurken?
Snurken ontstaat wanneer de keelspieren zich ontspannen gedurende de nachtrust. Doordat het zachte weefsel in de bovenste luchtwegen gedurende de slaap ontspant en daardoor de luchtwegen deels blokkeert, gaat dit tijdens het ademhalen vibreren. Deze vibraties zijn vaak een gevolg van een vergroot zacht verhemelte en huig achter in de mond en het veroorzaakt een zeer hinderlijk (snurkend)geluid.

Uniek in Nederland: De Pillar® snurkbehandeling!
De Pillar® procedure is een eenvoudige, effectieve en minimaal ingrijpende methode tegen snurken. Deze vindt plaats tijdens een éénmalige behandeling bij Kliniek Laurium. De Pillar® procedure berust op het plaatsen van drie zeer kleine geweven polyester implantaten met een lengte van 18mm in het zachte verhemelte. Deze implantaten zijn niet zichtbaar en voelbaar tijdens spreken of eten en zorgen ervoor, dat de structuur van het zachte verhemelte verstijfd en hierdoor niet of minder vibreert. Ook kan het de luchtwegen op deze manier niet of nauwelijks meer blokkeren. Na ca. 8 tot 12 weken ontstaat er lichaamseigen weefsel rondom de implantaten, zodat het zachte weefsel nog steviger wordt .

Gespecialiseerd, snel en effectief
Een gespecialiseerde KNO-arts van Kliniek Laurium zal vóóraf vaststellen of iemand een geschikte kandidaat is voor de Pillar® antisnurk behandeling. De methode is minimaal ingrijpend omdat er geen weefsel hoeft te worden verwijderd. De behandeling kan dan ook onder plaatselijke verdoving plaatsvinden en duurt slechts 30 minuten. Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten weer worden hervat. Na drie weken komt men alleen nog even terug voor een controle door de KNO-arts.

Veilig en succesvol
De Pillar® procedure is zeer succesvol, hetgeen in meerdere officiële publicaties is aangetoond. De FDA- goedkeuring bewijst bovendien een optimale veiligheid van de gebruikte producten. De resultaten zijn reeds binnen enkele weken merkbaar. Omdat iemand die snurkt, daar zelf vaak weinig van merkt, zijn met name partners van voormalige snurkers meer dan gelukkig met deze unieke nieuwe methode, die hen weer geruisloze nachten heeft bezorgd!
Meer informatie?

Voor meer informatie en tarieven ten aanzien van de unieke Pillar® procedure kunt u bellen met Kliniek Laurium tel: 0348 - 46 25 46 . Er is tevens een speciale website over behandelingen tegen snurken.

Noot voor de redactie
De mogelijkheid bestaat voor u als redactie om een interview inzake de unieke Pillar® procedure af te nemen met de gespecialiseerde KNO-arts van Kliniek Laurium. Ook voor overige persinformatie ten aanzien van Kliniek Laurium of het aanvragen van extra beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Cosmetitext via telefoonnummer.: 0418-670371 of per e-mail: [email protected].

Trefwoorden: Anti Snurkmethoden, Apneu, Oplossing Tegen Snurken, Slaap Apneu, Snurkbehandeling, Snurkbehandelingen, Snurken, Snurkvrij, Somnoplasty,