TEOSYAL RIMPELBEHANDELING

TEOSYAL RIMPELBEHANDELING van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  16-09-2008
Trefwoorden: Veilig, Rimpelbehandeling, Kliniek

Hyaluronzuur - rimpelbehandeling met Teosyal injectable
Een jonge huid is zacht, glad en elastisch; zij bevat en produceert voldoende hyaluronzuur wat zorgt voor huidvolume en een gezonde, jeugdige uitstraling. Hyaluronzuur bindt water in de huid. Wanneer we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af en daarmee wordt het percentage hyaluronzuur in de huid minder. Als gevolg daarvan houdt de huid minder vocht vast. Zij wordt droger, dunner en is minder goed in staat zichzelf te herstellen. En is de huid minder vol, dan wordt zij ook slapper. Dit geeft rimpelvorming en zichtbare veroudering.
Een klein beetje extra volume kan veel verschil maken. Dat is de schoonheid van TEOSYAL First Lines.

Natuurlijke rimpelbehandeling met Teosyal injectable
Ideeën over schoonheid veranderen met de tijd – zo ook ons gezicht als wij ouder worden. Met TEOSYAL First Lines krijgt schoonheid een jeugdige impuls met lichaamseigen materiaal. TEOSYAL First Lines is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Het resultaat is direct zichtbaar en geeft een natuurlijk mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid.

Niet-permanent injectable, filler
Steeds meer mensen kiezen voor niet-permanente injectables. Het belangrijkste argument is de veiligheid. Een behandeling met TEOSYAL is niet onomkeerbaar. De cliënt loopt geen risico terwijl het resultaat optimaal is. Daarbij heeft een behandeling met TEOSYAL geen invloed op de mimiek van het gezicht. Hoelang iemand van een behandeling met TEOSYAL profiteert is heel individueel en afhankelijk van veel factoren, zoals de huidstructuur, de levensstijl, de leeftijd en de injectietechniek van de arts. De ervaring leert dat First Lines-up en vervolgbehandelingen bijdragen aan de duurzaamheid van de behandeling. De meeste mensen kiezen ervoor zich binnen een jaar weer te laten behandelen voor lijnen, rimpels en groeven en binnen 6-9 maanden voor een vervolgbehandeling van de lippen. TEOSYAL creëert trouwe gebruikers, zo leert de ervaring. Wereldwijd zijn er in een periode van twee jaar reeds 600.000 behandelingen met TEOSYAL uitgevoerd.

The Finishing Touch met TEOSYAL injectable
TEOSYAL First Lines kan de juiste finishing touch zijn op een andere behandeling. Bijvoorbeeld wanneer een diepe frons met botuline toxine is behandeld, kan met TEOSYAL de groef verdwijnen. Met TEOSYAL First Lines kan het resultaat van een behandeling worden geperfectioneerd.

Technische informatie van TEOSYAL injectable
TEOSYAL omvat 20 tot 25mg/ml gecrosslinked hyaluronzuur afhankelijk van het productsoort. Alle TEOSYAL producten zijn heldere, transparante gels met een hoge viscositeit. Het verschil tussen de verschillende TEOSYAL producten is het crosslinking proces. In tegenstelling tot andere vergelijkbare producten bevat het hyaluronzuur in TEOSYAL geen dierlijk materiaal. Dit heeft als voordeel dat er geen risico is op het overbrengen van ziektes of dat bepaalde allergische reacties zich kunnen voordoen bij gevoeligheid voor voedingsmiddelen zoals rundvlees, kip en eieren.

Ontwikkeling en productie Teosyal injectable
De productie eenheid werd ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de bepalingen van de FDA (Food and Drug Administration). Deze eenheid is speciaal gebouwd voor de vervaardiging van de TEOSYAL gels en heeft een steriele ruimte uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Het productieproces wordt uitgevoerd in overeenstemming met de internationale normen ISO 9001 en ISO 13485 en voldoet aan de eisen van de Europese richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG. De sterilisatie van producten gebeurt in een autoclaaf waarvan de sterilisatiecycli specifiek ontwikkeld en gevalideerd zijn voor de TEOSYAL lijn.

Elk stadium van de productie wordt strikt gecontroleerd, van de ontvangst van de grondstoffen tot het uiteindelijke verpakken. Talrijke tests worden uitgevoerd op elke partij van de TEOSYAL lijn, in overeenkomst met Europese normen EN 1174-1 en EN1174-2 (initiële biocontiminatie test) en de van kracht zijnde Europese farmacopee (steriliteittest, bacteriële verontreinigingen, pH_).

Assortiment TEOSYAL injectable
TEOSYAL biedt een serie Injectables op basis van 100% natuurlijk hyaluronzuur. Voor ieder behandelgebied is er een specifieke TEOSYAL filler. First Lines is de meest verfijnde TEOSYAL filler.

  • TEOSYAL FIRST LINES: voor de correctie van fijne lijntjes, lachrimpeltjes en kraaienpootjes;
  • TEOSYAL GLOBAL ACTION: voor rimpelcorrectie; 
  • TEOSYAL DEEPLINES: contourvorming  zoals jukbeenderen of correctie van diepe rimpels;
  • TEOSYAL ULTRA DEEP: voor het locaal creëren van een hernieuwd volume in het gelaat;
  • TEOSYAL KISS: specifiek voor lipbehandelingen

Wereldwijd zijn meer dan 600.000 behandelingen met TEOSYAL uitgevoerd; de kwaliteit en veiligheid van het product wordt als zeer goed aangemerkt. Het product heeft een goede viscositeit waardoor het prettig is om mee te werken.

TEOSYAL IS VERKOZEN TOT: " BEST INJECTABLE PRODUCT OF 2008"
Voor meer informatie kijk op: TEOSYAL rimpelbehandeling

--------------------------------------------------

Indien u meer informatie wenst over TEOSYAL of één van onze andere producten, dan kunt u contact opnemen met Dhr. E. Hoogstraten, telefoon: 0348-420142, e-mail adres: [email protected]

Trefwoorden: Afbreekbare Producten, Behandeling Met Botox, Botoks, Botox, Botox Rimpels, Botoxbehandeling, Botoxcentrum, Esthelis, Fillers, Glabella, Grotere Lippen, Hyaluronzuur, Injectable, Juvederm, Kliniek, Klinieken, Lipopvulling, Lippen Opvullen, Lippen Vergroten, Mooie Uitstraling, Privekliniek, Priveklinieken, Restylane, Rimpelbehandeling, Rimpels Behandelen, Rimpels Opvullen, Rimpels Verwijderen, Teosyal, Veilig,