TEOSYAL RIMPELVULLER

TEOSYAL RIMPELVULLER van Kliniek Laurium

Door: Kliniek Laurium  16-09-2008
Trefwoorden: Veilig, Kliniek, Rimpelbehandeling

TEOSYAL KISS
TEOSYAL KISS is de jongste telg in het uitgebreide TEOSYAL-assortiment dat fillers (injectables) biedt voor iedere denkbare esthetische verbetering, als het gaat om een jeugdigere uitstraling! Deze unieke gel is dusdanig ontwikkeld, dat deze terdege rekening houdt met de intensieve mimiek en het uitgebreide bloedvatenstelsel van de lipcontouren. Dit leidt o.a. tot de volgende voordelen:

  • TEOSYAL KISS geeft nog mooiere resultaten dan tot nu toe met een filler kon worden bereikt;
  • TEOSYAL KISS geeft vollere lippen gedurende maar liefst 9-12 maanden!
  • TEOSYAL KISS behoudt langdurig de nieuwe vorm van de lippen dankzij het unieke ‘Tissue Tailored Concept’!

Tissue Tailored Concept
Alle producten van TEOSYAL onderscheiden zich vanwege het zogeheten ‘Tissue Tailored Concept’, oftewel het aan het specifieke weefsel aangepaste concept. Dit alles rekening houdend met het beoogde resultaat.

Opvallende doch natuurlijk ogende verbetering!

TEOSYAL KISS is speciaal ontwikkeld voor het nauwkeurig, direct zichtbaar en vooral duurzaam verbeteren van de lipcontouren! Het resultaat? Zachtere, beduidend vollere en extreem sensuele lippen met echter een zeer natuurlijk ogend resultaat! 

Zacht, veilig uit Zwitersland
TEOSYAL wordt onder zeer strenge controle geproduceerd in Zwitserland, een land dat bekend staat om gezondheid, schoonheid, natuur en precisie. In twee jaar tijd zijn er meer dan 600.000 behandelingen uitgevoerd en is hiermee wereldwijd de snelst groeiende injectable. De productie eenheid werd ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de bepalingen van de FDA (Food and Drug Administration). Deze eenheid is speciaal gebouwd voor de vervaardiging van de TEOSYAL gels en heeft een steriele ruimte uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Het productieproces wordt uitgevoerd in overeenstemming met de internationale normen ISO 9001 en ISO 13485 en voldoet aan de eisen van de Europese richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG. De sterilisatie van producten gebeurt in een autoclaaf waarvan de sterilisatiecycli specifiek ontwikkeld en gevalideerd zijn voor de TEOSYAL lijn.

Gegarandeerd vrij van dierlijk materiaal
TEOSYAL is een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong. Dit wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities en op een gepatenteerde wijze geproduceerd. Allergische reacties worden daardoor voorkomen.

----------------------------------------------------

Meer informatie?
Voor meer informatie of voor adressen van klinieken die met TEOSYAL werken: ENTERCARE B.V. te Linschoten, de heer E. Hoogstraten. Tel: 0348-42 01 42 of per e-mail: [email protected]. Er is tevens een speciale website: TEOSYAL Lippen opvullen.

Trefwoorden: Afbreekbare Producten, Behandeling Met Botox, Botoks, Botox, Botox Rimpels, Botoxbehandeling, Botoxcentrum, Esthelis, Fillers, Glabella, Grotere Lippen, Hyaluronzuur, Injectable, Juvederm, Kliniek, Klinieken, Lipopvulling, Lippen Opvullen, Lippen Vergroten, Mooie Uitstraling, Privekliniek, Priveklinieken, Restylane, Rimpelbehandeling, Rimpels Behandelen, Rimpels Opvullen, Rimpels Verwijderen, Teosyal, Veilig,