Debby Kappetijn wordt Marketing Communications Manager Europe bij Talk & Vision

Debby Kappetijn wordt Marketing Communications Manager Europe bij Talk & Vision van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  17-02-2009
Trefwoorden: Service Provider, Videoconferencing, Managed Video Services

Linschoten, 17 februari 2009 – Talk & Vision, specialist op het gebied van visuele communicatie, heeft Debby Kappetijn (29) aangesteld als Marketing Communications Manager Europe. In deze functie is zij verantwoordelijk voor zowel de marketing als de interne communicatie voor alle Europese vestigingen van Talk & Vision. Hierbij ligt de nadruk op het dienstenpakket MAVIS, de Managed Video Services van het bedrijf, waarmee Talk & Vision zich profileert als toonaangevende service provider.

De afgelopen vier jaar werkte Debby als key accountmanager bij Talk & Vision. Na haar studie Communicatiemanagement, gevolgd door Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit, deed ze in deze functie ervaring op met videocommunicatie en internationale services en support en bouwde ze relaties op met verschillende key accounts van Talk & Vision.

Over haar nieuwe rol zegt Debby: “Ik vind het een uitdaging om mijn ervaring in de markt nu te combineren met mijn passie voor marketing en communicatie. Op basis van succesvolle projecten wil ik Talk & Vision profileren als een internationaal opererende service provider met unieke Managed Video Services. Hierbij concentreren we ons, naast diensten met een hoogwaardige kwaliteit, ook op maatwerk bij de ondersteuning van het gehele videoconferencingtraject.”

---------------------

Noot voor de redactie
Bijgaand een foto op hoge resolutie van Debby Kappetijn, Marketing Communications Manager Europe bij Talk & Vision.

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 11 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei. Het bedrijf levert videocommunicatieoplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal diensten. Het gaat hier om internationale services en support, consultancy, training en videomeeting services. Daarnaast biedt Talk & Vision Managed Video Services. Met het dienstenpakket MAVIS kunnen bedrijven de aanschaf, volledige controle en het beheer van alle videoconferencingactiviteiten uitbesteden aan Talk & Vision. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Bij Talk & Vision werken 35 werknemers vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Linschoten. Meer informatie op: www.talkandvision.com.  

Voor meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
035-5822730
talkandvision@marcommit.nl  

Trefwoorden: Managed Video Services, Mavis, Service Provider, Videoconferencing,