Talk & Vision en Polycom organiseren workshop over kostenreductie door video

Talk & Vision en Polycom organiseren workshop over kostenreductie door video van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  01-04-2009
Trefwoorden: Video, Managed Services, Polycom

Linschoten, 1 april 2009 – Talk & Vision, onafhankelijk specialist op het gebied van visuele communicatie, organiseert in samenwerking met videohardwarespecialist Polycom op 11 mei een serie workshops over hoe bedrijven hun kosten kunnen reduceren door middel van videoconferencing. Hierbij wordt ingegaan op het terugdringen van reiskosten, time-management, de voordelen van managed video services en de toegevoegde waarde van het werken in teams, mogelijk gemaakt door video. In de aanwezige Polycom TPX Truck krijgen deelnemers bovendien een goede indruk van de mogelijkheden van telepresence.

Programma
10.00 uur Welkom door Talk & Vision en Polycom
10.15 uur Workshopronde
1. Workshop: Welke communicatie leent zich voor videoconferencing?
Door: Pieter Nierop, onafhankelijk ICT-consultant
2. Workshop: Videoconferencing in de praktijk bij Heineken
Door: Ed Kroese, IT-manager Heineken
3. Workshop: Videoconferencing voor een vaste prijs per maand
Door: Brahim Radouane, salesmanager Talk & Vision Nederland
4. Demonstratie telepresence
Door: David van de Berg, country manager Nederland Polycom
12.00 uur Lunch
Hetzelfde programma wordt ook in een middagsessie aangeboden en wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden en locatie
De workshops vinden plaats op 11 mei 2009. Hierbij bestaat de keuze om deel te nemen aan een ochtendsessie van 10.00 tot 12.00 uur of een middagsessie van 14.00 tot 16.00 uur. De workshops worden gehouden bij Talk & Vision, Van Rietlaan 16 te Linschoten. Daar zal ook de TPX Truck van Polycom zijn opgesteld. De workshops worden aangeboden voor organisaties die al gebruik maken van videoconferencing, organisaties die samenwerken op afstand beter vorm willen geven, en organisaties die communicatie via video overwegen. Deelname is gratis en inschrijven kan via http://www.talkandvision.com/evenementen/11mei.html.  

-------------------------------------------

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 11 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei. Het bedrijf levert videocommunicatieoplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal diensten. Het gaat hier om internationale services en support, consultancy, training en videomeeting services. Daarnaast biedt Talk & Vision Managed Video Services. Met het dienstenpakket MAVIS kunnen bedrijven de aanschaf, volledige controle en het beheer van alle videoconferencingactiviteiten uitbesteden aan Talk & Vision. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Bij Talk & Vision werken 35 werknemers vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Linschoten. Meer informatie op: www.talkandvision.com.  

Meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
035-5822730
talkandvision@marcommit.nl  

Trefwoorden: Managed Services, Mavis, Polycom, Telepresence, Tpx, Video, Videocommunicatie, Videoconferencing,