Talk & Vision introduceert Video as a service

Talk & Vision introduceert Video as a service van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  06-01-2009
Trefwoorden: Outsourcing, Managed Services, Videoconferencing

Linschoten, 6 januari 2009 – Talk & Vision, specialist op het gebied van visuele communicatie, breidt de managed videoconferencing service MAVIS verder uit. MAVIS wordt als dienst meegeleverd bij de aanschaf van videoconferencing systemen. Hiermee speelt Talk & Vision in op de toenemende behoefte aan outsourcing van videoconferencing. Met de uitbreiding van dienstenpakket MAVIS heeft Talk & Vision een uniek concept in handen, waarmee bedrijven volledige controle en beheer van alle videoconferencing activiteiten wordt gegarandeerd.

Talk & Vision biedt een portfolio van negen verschillende MAVIS pakketten, afgestemd op de wensen en behoeften van gebruikers. De managed services maken dat bedrijven makkelijker kunnen instappen in videoconferencing. Door de opzet van een shared infrastructure platform kunnen meerdere bedrijven gebruik maken van hetzelfde videoplatform. Kosten worden hierdoor beperkt. Talk & Vision maakt de kosten bovendien inzichtelijk door eenvoudige ROI-calculaties. Video as a Service is hiermee een feit.

Om bedrijven te ondersteunen installeert Talk & Vision centrale beheersoftware op het netwerk van haar klanten. Vanuit het Customer Service Center (CSC) worden de video-activiteiten op afstand beheerd. Zo kunnen point-to-point en multipoint videovergaderingen op afstand worden opgezet, houden de medewerkers vanuit het CSC tijdens de videovergadering permanent toezicht op de verbinding om eventuele storingen ad hoc te kunnen oplossen, en worden de instellingen op het systeem periodiek en proactief gecontroleerd zodat het systeem altijd gebruiksklaar is.

Martijn Blokland, Sales Director Talk & Vision: “Met MAVIS bieden we een volledig, hands-on dienstenpakket en zijn we één aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met visuele communicatie. Hierdoor ontzorgen we de klant en nemen we eventuele barrières voor eindgebruikers weg. Dankzij MAVIS krijgt de klant vooraf een duidelijk beeld van de kosten van videoconferencing, dus geen onaangename verrassingen achteraf. De reeds geboekte resultaten zijn ruim boven verwachting. Door de eenvoud van het pakket neemt het gebruik van videoconferencing doorgaans behoorlijk toe, wat de besparingen alleen maar groter maakt. Dat is waar we bedrijven vandaag de dag graag bij helpen.”
-------------------------

Noot voor de redactie
Bijgevoegd een foto op hoge resolutie van het Customer Service Center van Talk & Vision in Linschoten.

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 11 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com.  

Voor meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
035-5822730
talkandvision@marcommit.nl  

Trefwoorden: Managed Services, Mavis, Outsourcing, Videoconferencing,