Talk & Vision introduceert volledige outsourcing van videoconferencing

Talk & Vision introduceert volledige outsourcing van videoconferencing van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  07-03-2008
Trefwoorden: Videoconferencing, Videoconference, Telepresence

MAVIS maakt vergaderen op afstand makkelijker dan op locatie

Linschoten, 7 maart 2008 – Talk & Vision, specialist in videoconferencing, introduceert tijdens CeBIT Managed Video Services (MAVIS): een nieuw dienstenpakket dat volledige outsourcing van videoconferencing mogelijk maakt. Met MAVIS verzorgt Talk & Vision installatie van de nodige hard- en software, interne begeleiding bij ingebruikname, 24-uurs beheer en monitoring, een afgestemd webportaal en het tot stand brengen van verbinding. Door deze services hebben bedrijven geen omkijken naar de technische of organisatorische aspecten van videoconferencing en kunnen zich volledig richten op de inhoud van de vergadering.

Bij implementatie van videoconferencing vormen technische installatie en onderhoud slechts een onderdeel van mogelijke moeilijkheden. Talk & Vision werkt daarom met projectmanagers die op alle aandachtsgebieden betrokken zijn bij het gebruik van videoconferencing. Bij de installatie begeleiden zij de logistieke vraagstukken en organiseren onsite trainingen en interne promotie. MAVIS omvat verder de installatie van centrale beheersoftware waardoor Talk & Vision op afstand de videoconfereringsactiviteiten beheert en monitort, met wereldwijde support in een 24x7 window. Talk & Vision draagt ook zorg voor een speciaal webportaal waar gebruikers hun videovergaderingen kunnen boeken en brengt zo op het juiste tijdstip de verbinding tussen de vergaderende partijen tot stand. Verder kan Talk & Vision het systeemgebruik in beeld brengen, waardoor duidelijke gegevens inzage bieden in de ROI.

Sven Lagerweij, Managing Director bij Talk & Vision: “Managers onderschatten vaak de impact die videoconferencing heeft op het bedrijf. Zonder goede interne begeleiding bijvoorbeeld, blijken mensen vaak vast te houden aan oude gewoontes en worden de nieuwe systemen niet optimaal benut. Door MAVIS zijn onze klanten verzekerd van soepele implementatie, algemene acceptatie en strategisch gebruik van videoconferencing.”

Talk & Vision heeft gekozen haar nieuwe service bekend te maken op CeBIT omdat videoconferencing perfect aansluit op het thema van de beurs die dit jaar de nadruk legt op ‘Green IT’. CeBIT vindt plaats in Deutsche Messe AG in Hannover, van 4 tot 9 maart. Talk & Vision staat in hal 13 met stand C20/2.

----------------------------------

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren.
Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van Polycom, Sony en Tandberg, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ysbrant Bakker
[email protected]
035-582 27 30
06-47049962

Trefwoorden: Cebit, Mavis, Telepresence, Videoconference, Videoconferencing,