Talk & Vision stelt Brahim Radouane aan als salesmanager Nederland

Talk & Vision stelt Brahim Radouane aan als salesmanager Nederland van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  09-12-2008
Trefwoorden: Servicegericht, Videoconferencing, Brahim Radouane

Linschoten, 9 december 2008 – Talk & Vision, specialist in videoconferencing, heeft met de aanstelling van Brahim Radouane (36) het salesteam uitgebreid met een salesmanager Nederland. In deze functie is Brahim onder andere verantwoordelijk voor het omvormen van Talk & Vision van een transactiegerichte organisatie naar een puur servicegerichte organisatie. Hiermee speelt Talk & Vision concreet in op de toenemende vraag naar service die bedrijven zelf beschrijven als ontzorgen. Talk & Vision biedt deze bedrijven daarom de mogelijkheid alle activiteiten omtrent communicatie via video volledig te outsourcen.

Brahim heeft ruime ervaring op het gebied van sales van managed services. Van 1999 tot 2006 was hij bij Telfort werkzaam in verschillende functies, van corporate accountmanager Fixed/Mobile tot salesmanager. Vervolgens hield hij zich als manager sales bij Eprom organisatie adviseurs bezig met het versterken van de commerciële slagkracht van de adviseurs. Voor de overstap naar Talk & Vision bepaalde hij als corporate accountmanager bij serviceprovider Easynet de verkoopstrategie van managed services als hostingdiensten en VoIP. Bij genoemde bedrijven wist Brahim met behulp van een vernieuwende salesaanpak de salesdrive van zijn team te verhogen en goede resultaten te bereiken.

Brahim Radouane over zijn nieuwe functie: “Het is voor mij een uitdaging om meer aandacht te creëren voor de toegevoegde waarde van videocommunicatiediensten. Met het MAVIS servicepakket kunnen we bedrijven alle videoactiviteiten uit handen nemen. De huidige ontwikkelingen rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen er bovendien toe bij dat videoconferencing op de kaart komt bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven en daar zitten interessante namen tussen die ik graag aan het klantenbestand van Talk & Vision wil toevoegen.”

----------------------------------

Noot voor de redactie
Bijgaand een foto op hoge resolutie van Brahim Radouane, salesmanager Nederland bij Talk & Vision.

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com  

Voor meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
talkandvision@marcommit.nl  
035 – 58 22 730

Trefwoorden: Brahim Radouane, Servicegericht, Videoconferencing,