Talk & Vision stelt videoconferencing-expert Scott Taylor aan als Country Manager UK

Talk & Vision stelt videoconferencing-expert Scott Taylor aan als Country Manager UK van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  12-09-2008
Trefwoorden: Videoconferencing, Videomeeting Services, Webconference,

Linschoten, 12 september 2008 – Talk & Vision, specialist in videoconferencing, heeft met de aanstelling van Scott Taylor (40) een expert op het gebied van videoconferencing binnengehaald. In zijn nieuwe functie als Country Manager UK is Scott verantwoordelijk voor het behalen van groei voor Talk & Vision binnen de competitieve Britse markt.

Scott heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de videoconferencing-markt en hij is onder andere werkzaam geweest als Sales manager, Commercieel directeur en Support Manager bij Alcatel, Videocall en Margolis. Hier deed hij ervaring op met de ontwikkeling van nieuwe producten en managed services en heeft hij de groei van videoconferencing op de voet kunnen volgen. Zo zag hij onbetrouwbare, gammele systemen uitgroeien tot de huidige HD telepresence systemen, die internet gebruiken en beeld- en geluidskwaliteit van hoog niveau leveren.

“Groot Brittannië is een eiland, waardoor we al veel langer zijn aangewezen op innovatieve communicatiemiddelen als videoconferencing”, zegt Scott Taylor. “Talk & Vision is al marktleider op het Europese vasteland en mijn doel is dit ook voor Groot Brittannië te realiseren.” Scott zal zich hierbij vooral focussen op services. “De Britse markt voor videoconferencing is een competitieve markt met veel aanbieders. Een fantastische uitdaging dus om binnen korte tijd een grote groei voor Talk & Vision te realiseren”, aldus Scott Taylor.

Sven Lagerweij, Managing Director van Talk & Vision: “De Britse markt is een uitdagende markt voor Talk & Vision. Met de aanstelling van zwaargewicht Scott Taylor als Country Manager UK verwachten we onze huidige stabiele positie verder uit te kunnen bouwen en binnen korte tijd een sterke groei te realiseren. De ervaring die Scott heeft met het ontwikkelen van managed services is erg waardevol voor Talk & Vision. Zijn kennis van en visie op services met betrekking tot videoconferencing kunnen we voor heel Europa aanwenden.”

----------------------------------
Noot voor de redactie:
Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Scott Taylor , Country Manager UK bij Talk & Vision.

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
[email protected]
035 – 58 22 730

Trefwoorden: Videoconferencing, Videomeeting Services, Webconference,