Talk & Vision zet zich in voor Stichting De Opkikker

Talk & Vision zet zich in voor Stichting De Opkikker van Talk & Vision

Door: Talk & Vision  03-09-2008
Trefwoorden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Videoconferencing, Opkikker

Linschoten, 3 september 2008 – Talk & Vision, specialist in videoconferencing, neemt zaterdag 6 september deel aan de Super Opkikkerdag van Stichting De Opkikker. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zal Talk & Vision zich met een flink aantal vrijwilligers inzetten voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. Het meewerken aan een Opkikkerdag biedt Talk & Vision de mogelijkheid om te werken aan teambuilding en tegelijkertijd samen een goed doel te steunen.

Talk & Vision zet zich dit jaar voor de tweede keer met veel enthousiasme in voor Stichting De Opkikker. De Super Opkikkerdag, die jaarlijks meerdere keren wordt georganiseerd, vindt dit keer plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Met leuke activiteiten en verrassingen wordt de zieke kinderen en hun ouders, broertjes en zusjes een onvergetelijke dag bezorgd.

Voor meer informatie over Stichting De Opkikker en de Super Opkikkerdag kunt u terecht op www.opkikker.nl.  

----------------------------

Over Talk & Vision:
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren. Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten vanuit verschillende vestigingen in Europa. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van TANDBERG, Polycom en Sony, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk. Meer informatie op: www.talkandvision.com.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
talkandvision@marcommit.nl  
035-5822730

Trefwoorden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Opkikker, Videoconferencing