RIMPELBEHANDELING

RIMPELBEHANDELING van Teosyal

Door: Teosyal  17-09-2008
Trefwoorden: Rimpelbehandeling, Botox, Lippen

TEOSYAL is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. TEOSYAL is verkrijgbaar in zes varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. TEOSYAL kan geïnjecteerd worden in: het gehele gelaat, hals en handen.

TEOSYAL is wereldwijd de snelst groeiende injectable. In slecht twee jaar zijn er meer dan 600.000 behandelingen uitgevoerd. In 2008 is TEOSYAL uitgeroepen tot: ‘Best Injectable Product’.  Vanuit Aesthetic Medicine in Engeland heeft ze hiervoor een Award gewonnen.

Het product wordt geproduceerd volgens de strengste richtlijnen, zowel volgens FDA als de Europese richtlijnen, in Zwitserland.

TEOSYAL, rimpels

Veel mensen wensen iets meer kin. Wat extra volume kan een enorm verschil geven en meer balans bieden in het uiterlijk. Misschien wilt u geprononceerder jukbeenderen waarmee een jeugdige uitstraling wordt versterkt?

TEOSYAL Ultra Deep is speciaal ontwikkeld om de contouren in het gezicht te corrigeren. TEOSYAL Ultra Deep geeft meer volume. Wanneer het geïnjecteerd wordt in de huid, corrigeert het diepe lijnen. Het tilt de huid van wangen en kin op, waarmee de gezichtscontouren een nieuwe vorm krijgen.

Verdoving

Meestal is er geen pijnstilling nodig, maar het kan snel worden verzorgd indien u dit wenst.

Duurzaamheid

Omdat TEOSYAL duurzaam is, maar niet permanent heeft u altijd de keuze de behandeling te herhalen of voor een andere behandeling te kiezen. Hoelang TEOSYAL in de huid blijft is heel individueel. De meeste patiënten kiezen ervoor de behandeling na 6 tot 12 maanden te herhalen. In samenspraak met uw arts kan een behandelingsplan worden opgesteld voor behoud van resultaat.

TEOSYAL, de behandeling

Een nieuwe look in 30 minuten

U krijgt heel snel en eenvoudig de look die u wenst. Het resultaat is direct zichtbaar. Omdat TEOSYAL veilig is, is een huidtest niet nodig. De behandeling kan meteen plaatshebben. Een behandeling kost doorgaans minder dan 30 minuten, al is dit afhankelijk van de correctie die u wenst. TEOSYAL wordt met een heel fijne naald in kleine doseringen ingespoten.

Direct na het inspuiten produceert (geeft) TEOSYAL volume waarmee de rimpel of groef verdwijnt, de gezichtscontouren worden gevormd of de lippen volume krijgen op een natuurlijke manier. Het effect toont zich meteen. Het injecteren van TEOSYAL is snel, veilig en laat geen littekens of andere sporen achter op het gezicht.

Verdoving

Voor de behandeling van rimpels is meestal geen verdoving nodig. Indien gewenst is dit eenvoudig te verzorgen. Er kan voorafgaande aan de behandeling een verdovende crème aangebracht worden op de te behandelen huiddelen (EMLA crème wordt meestal niet toegepast omdat dit enige huidzwelling kan geven waardoor fijne rimpels onzichtbaar worden). Ook kan er gebruik worden gemaakt van een verdovende injectie.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn, iets gezwollen, gevoelig of wat jeuken. Dit is een normale reactie op het injecteren. Het ongemak is tijdelijk en verdwijnt binnen een paar dagen. Wanneer de lippen behandeld zijn kan de zwelling langer aanhouden. In enkele gevallen tot een week. Gedurende deze periode kunnen de lippen ook wat ongelijk zijn. Zoals de lippen er direct na de behandeling uitzien is niet het uiteindelijke resultaat. Wanneer ongemakken of andere reacties zich voordoen, dient u contact op te nemen met uw arts.

Soms is het nodig om 2 tot 4 weken na de eerste behandeling een touch-up te krijgen met TEOSYAL Touch up voor een optimaal effect.

TEOSYAL, veilig uit Zwitserland

Zacht en veilig

TEOSYAL, veilig uit ZwitserlandTEOSYAL is een uiterst veilig Zwitsers product gemaakt van hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in het lichaam. TEOSYAL is een CE-goedgekeurde, niet-dierlijke, gecrosslinkedhyaluronzuur speciaal geschikt voor esthetisch gebruik als injectable. Het bevat geen dierlijke ingrediënten waardoor de kans op overdracht van besmettelijke ziekten volledig is uitgesloten.

Alle TEOSYAL producten dragen een CE-stempel wat betekent dat ze voldoen aan de eisen, zoals gespecificeerd in de EU en zij zijn hiermee officieel goedgekeurd voor verkoop in de EU. Het productieproces van TEOSYAL voldoet aan de internationale ISO 13485:2000 richtlijnen en aan de regulering zoals die is gesteld voor de markten waar TEOSYAL is geregistreerd.

Bijwerkingen

Na de behandeling kunnen zich gewone injectiegerelateerde reacties voordoen, zoals zwellingen, roodheid, pijn, jeuk, ontkleuring en gevoeligheid op de plek waar is geïnjecteerd. Deze gewone reacties gaan spontaan binnen een paar dagen weer weg. Met een behandeling van de lippen kan dit een week duren.

Andere reacties zijn zeldzaam. Meestal zijn dit zwellingen op de plek van injecteren en daaromheen. Roodheid, gevoeligheid en, heel soms, acne-achtige uitslag zijn gerapporteerd. Deze ontstonden binnen een paar dagen na de behandeling of met een vertraging van 2 tot 4 weken. Deze effecten werden omschreven als mild en duurden gemiddeld 2 weken.

Niet dierlijk

TEOSYAL is een compleet niet-dierlijk product. In tegenstelling tot een aantal andere injectables voor rimpelbehandeling en lipvergroting (bijvoorbeeld collageen gemaakt van koeienhuid en hyaluronzuur gemaakt van hanenkammen) bevat TEOSYAL helemaal geen dierlijk materiaal. Er is dus geen risico op reacties wanneer u gevoelig bent voor bepaalde dierlijke stoffen zoals rundvlees, kippen of eieren.

TEOSYAL, kies uw behandelaar

Hoe kiest u een goede arts?

Er zijn diverse artsen die zich bezighouden met gelaatsverjonging, zonder een chirurgisch mes te hanteren. Wij geven wat tips waardoor het kiezen van de juiste arts eenvoudiger wordt. TEOSYAL behandelingen worden alleen uitgevoerd door artsen die door ons zijn opgeleid en getraind.

Controleer altijd of een arts een medische en specialistische opleiding heeft genoten. De arts moet medisch gekwalificeerd zijn. In een ideale situatie heeft hij een specialistische training ondergaan voor injectable technieken.

Een consult

Voorafgaande aan een behandeling zal een goede arts u eerst uitnodigen voor een consultafspraak, zodat uw wensen en verwachtingen kunnen worden geïndexeerd. Tijdens zo'n gesprek wordt tevens gesproken over uw medische verleden, details over de behandeling, klinische studies, mogelijke bijwerkingen en de diverse mogelijkheden voor verdoving.

Omgeving

Wees voorzichtig met behandelingsparty's. Het ondergaan van een behandeling onder invloed van alcohol of onder druk van anderen is niet aan te bevelen. Het belang van een hygiënische en comfortabele omgeving is bovendien belangrijk.

Verwachtingen

Tijdens het consult moet duidelijk worden of uw verwachtingen omtrent de behandeling realistisch zijn. U dient geïnformeerd te worden over de duurzaamheid van de behandeling, de kosten et cetera (etc.). Vraag of de arts voor de behandeling en na de behandeling foto's van u wilt maken.

Nazorg

Het is zinvol tijdens het consult te praten over eventuele nazorg. Vraag of er materiaal op papier beschikbaar is over de effecten die u kunt verwachten na een injectable behandeling. Het is een goed professioneel gebruik om u na de behandeling een controlelijst mee te geven met een telefoonnummer dat u in geval van nood of acute vragen kunt gebruiken.

Trefwoorden: Botox, Botoxbehandeling, Juvederm, Lipbehandeling, Lipopvulling, Lippen, Lippen Opvullen, Restylane, Rimpelbehandeling, Rimpels Behandelen, Rimpels Verwijderen, Teosyal,