TEOSYAL KISS - EEN NIEUWE LIPBEHANDELING

TEOSYAL KISS - EEN NIEUWE LIPBEHANDELING van Teosyal

Door: Teosyal  17-09-2008
Trefwoorden: Rimpelbehandeling, Botox, Hyaluronzuur

TEOSYAL KISS…
Dé esthetische doorbraak die direct zorgt voor een spraakmakende mond met duurzame volle lippen!

Het hebben van een mond met mooie en vooral volle lippen staat momenteel, hoger dan ooit tevoren, in het verlanglijstje van esthetische verfraaiingen!  TEOSYAL KISS  is een revolutionair nieuwe, tijdelijke filler die de lippen direct zichtbaar, veilig en vooral duurzaam transformeert tot spraakmakende blikvangers. Een regelrechte doorbraak in de wereld van de esthetische chirurgie!

Wanneer we ouder worden, verliest onze huid een groot gedeelte van haar oorspronkelijke hyaluronzuur, waardoor o.a. de lipcontouren kunnen vervagen. Voor het  creëren van een sensuele mond met mooie volle lippen, is geen lichaamsvreemd materiaal nodig. De producten van TEOSYAL geven vorm aan het gezicht met een natuurlijke, lichaamseigen en stabiele vorm van hyaluronzuur.  Deze stof bindt het water in onze huid, waardoor deze als het ware wordt opgehoogd zodat er een bepaalde stevigheid wordt verkregen.

Individuele aanpassing al naar gelang de wens

Het assortiment van TEOSYAL bestaat uit verschillende soorten gels met elk hun eigen werkingsgebied, die alleen of in combinatie met elkaar kunnen worden toegepast:

•    TEOSYAL FIRST LINES        : voor de correctie van fijne lijntjes, lachrimpeltjes en kraaienpootjes;
•    TEOSYAL GLOBAL ACTION    : voor rimpelcorrectie; 
•    TEOSYAL DEEPLINES        : contourvorming  zoals jukbeenderen of correctie van diepe rimpels;
•    TEOSYAL ULTRA DEEP        : voor het locaal creëren van een hernieuwd volume in het gelaat;
•    TEOSYAL KISS        : specifiek voor lipbehandelingen

TEOSYAL KISS

TEOSYAL KISS is de jongste telg in het uitgebreide TEOSYAL-assortiment dat fillers (injectables) biedt voor iedere denkbare esthetische verbetering, als het gaat om een jeugdigere uitstraling! Deze unieke gel is dusdanig ontwikkeld, dat deze terdege rekening houdt met de intensieve mimiek en het uitgebreide bloedvatenstelsel van de lipcontouren. Dit leidt o.a. tot de volgende voordelen:

•    TEOSYAL KISS geeft nog mooiere resultaten dan tot nu toe met een filler kon worden bereikt
•    TEOSYAL KISS geeft vollere lippen gedurende maar liefst 9-12 maanden!
•    TEOSYAL KISS behoudt langdurig de nieuwe vorm van de lippen dankzij het unieke ‘Tissue Tailored Concept’!

Tissue Tailored Concept

Alle producten van TEOSYAL onderscheiden zich vanwege het zogeheten ‘Tissue Tailored Concept’, oftewel het aan het specifieke weefsel aangepaste concept. Dit alles rekening houdend met het beoogde resultaat.

Opvallende doch natuurlijk ogende verbetering!

TEOSYAL KISS is speciaal ontwikkeld voor het nauwkeurig, direct zichtbaar en vooral duurzaam verbeteren van de lipcontouren! Het resultaat? Zachtere, beduidend vollere en extreem sensuele lippen met echter een zeer natuurlijk ogend resultaat! Zacht, veilig uit Zwitersland

TEOSYAL wordt onder zeer strenge controle geproduceerd in Zwitserland, een land dat bekend staat om gezondheid, schoonheid, natuur en precisie. In twee jaar tijd zijn er meer dan 600.000 behandelingen uitgevoerd en is hiermee wereldwijd de snelst groeiende injectable. De productie eenheid werd ontworpen en gebouwd in overeenstemming met de bepalingen van de FDA (Food and Drug Administration). Deze eenheid is speciaal gebouwd voor de vervaardiging van de TEOSYAL gels en heeft een steriele ruimte uitgerust met de meest moderne apparatuur.

Het productieproces wordt uitgevoerd in overeenstemming met de internationale normen ISO 9001 en ISO 13485 en voldoet aan de eisen van de Europese richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/EEG. De sterilisatie van producten gebeurt in een autoclaaf waarvan de sterilisatiecycli specifiek ontwikkeld en gevalideerd zijn voor de TEOSYAL lijn.

Gegarandeerd vrij van dierlijk materiaal

TEOSYAL is een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur van niet dierlijke oorsprong. Dit wordt onder zorgvuldig gecontroleerde condities en op een gepatenteerde wijze geproduceerd. Allergische reacties worden daardoor voorkomen.

Meer informatie?

Voor meer informatie of voor adressen van klinieken die met TEOSYAL werken: ENTERCARE B.V. te Linschoten, de heer E. Hoogstraten. Tel: 0348-42 01 42 of per e-mail: info@entercare.nl Er is tevens een speciale website: www.teosyal.nl
Trefwoorden: Botox, Botoxbehandeling, Esthelis, Hyaluronzuur, Juvederm, Kraaienpootjes Behandelen, Kraaienpootjes Verwijderen, Lipbehandeling, Lippen Opvullen, Restylane, Rimpelbehandeling, Rimpels Laten Behandelen, Rimpelsverwijderen,