Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mercuriushof 17 , 3951 EP Maarn, Utrecht

E-mail

Over Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut

OEFENTHERAPIE CESAR

Oefentherapie Cesar – in de volksmond ‘houdingscorrectie’ – is een individueel gerichte paramedische behandelmethode, die streeft naar correctie van en gewoonteverandering in ons houdings- en bewegingspatroon, en vooral ook naar activering van de cliënt/patiënt.

PSYCHOSOMATISCHE OEFENTHERAPIE
Psychosomatische Oefentherapie, of kortweg PSOT, is een officiele verbijzondering van de oefentherapie Cesar en Mensendieck. Niet altijd hebben lichamelijke klachten ook een lichamelijke oorzaak. Doordat we in een stresscultuur leven, lijden we steeds meer aan stressklachten, zoals spanningshoofdpijn, hyperventilatie, angst- en paniekklachten, CANS (RSI), overspanning, burnout, depressie, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, post whiplash, etc.

HAPTONOMISCHE THERAPEUTISCHE BEGELEIDING (HAPTOTHERAPIE)

Deze individuele begeleiding is erop gericht u bewust te maken van hoe u met klachten en/of problemen omgaat, en wat er verandert wanneer u het probleem gevoelsmatig (d.w.z. vanuit uw beleving) benadert. Het gaat erom dat wij leren luisteren naar wat wij diep in ons zelf voelen en beleven en om díe keuze te maken die voor ons zèlf belangrijk is en die bij ons past. En dat is in onze huidige maatschappij zeker niet vanzelfsprekend! Want hoe vaak blijkt niet, dat wij keuzes maken op grond van wat (wij denken dat) onze omgeving van ons verwacht, of omdat wij ervan overtuigd zijn dat ‘het zo hoort’? En juist die ‘aanpassingskeuzes’ kunnen een belangrijke grond zijn voor stoornissen in het persoonlijk fungeren en de mate waarin wij ons daarbij welbevinden.

HAPTONOMISCHE BEGELEIDING ROND ZWANGERSCHAP EN GEBOORTE

In deze begeleiding leren de ouders door in contact te zijn met elkaar ook op een tedere, liefdevolle wijze in contact te treden met hun nog ongeboren kind. Het kind zal op zijn eigen wijze reageren, waardoor een samenspel kan ontstaan tussen ouders en kind.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoonhout van Rosmalen Oefentherapeut en Haptotherapeut in Mercuriushof 17, Maarn Utrecht 3951 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stress diensten in Maarn Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarn Stress per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarn Utrecht, 3951 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226310]