Manpower kiest Adnovate voor publicatie van alle vestigingsvacatures.

Manpower kiest Adnovate voor publicatie van alle vestigingsvacatures. van Adnovate Nederland

Door: Adnovate Nederland  25-05-2009
Trefwoorden: Arbeidsmarktcommunicatie, Wervingscampagnes, Adnovate

Manpower, een wereldwijde dienstverlener op het gebied van personeelswerving en –selectie in de breedste zin van het woord, heeft in Nederland ruim 150 vestigingen. Haiko van der Pol, directeur marketing & communicatie bij Manpower vat het als volgt samen: “Met Adnovate zetten we een volgende stap om onze efficiency te verbeteren en een hogere, consistentere kwaliteit van onze wervingsadvertenties te realiseren. Bovendien verbetert het gemak om op vestigingsniveau aanpassingen te doen enorm, terwijl er op het hoofdkantoor meer inzicht, overzicht en sturing mogelijk zal zijn.”

In de woorden van Paul Broersen, algemeen directeur Adnovate: “Onze service is uitermate geschikt voor een situatie als bij Manpower omdat hij eenvoudig door veel vestigingen individueel te gebruiken is. Met onze service kunnen de Manpower-vestigingen eenvoudig en op een zeer betaalbare manier snel en gericht wervingsadvertenties realiseren die naadloos aansluiten bij hun specifieke situatie.”

Over Adnovate.
Adnovate, gestart begin 2001, is de grootste aanbieder op het gebied van geautomatiseerde marketingcommunicatie oplossingen in Nederland en heeft vestigingen in Maarssen en Veldhoven. Het biedt haar klanten een totaalpakket aan service en technologie waardoor zij in staat zijn het maximale te halen uit hun marketingcommunicatie-inspanningen tegen veel geringere kosten. Adnovate levert haar service, vaak in samenwerking met reclame- en mediabureaus, aan o.a. TomTom, Mitsubishi, Ford, Kia, Yamaha, Praxis, Canon, Hays, Saab, Legal People, Intratuin, KPN, Valvoline, Yacht, Unilever, Philips, Daf, Neckermann.com, Kijkshop, PLUS Retail, TUI en Mexx.

Voor meer informatie over Adnovate kunt u contact opnemen met de heer
Paul Broersen, tel. +31 346 58 28 00.

Trefwoorden: Adnovate, Arbeidsmarktcommunicatie, Vacatures Online Publiceren, Wervingsadvertenties Automatisch Opmaken, Wervingscampagnes,

Contact Adnovate Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share