TomTom kiest Adnovate voor uitrollen Europese POS-campagnes.

TomTom kiest Adnovate voor uitrollen Europese POS-campagnes. van Adnovate Nederland

Door: Adnovate Nederland  25-05-2009
Trefwoorden: Tomtom, Campagne Management, Adnovate

Lyndal Newman, BTL Marketing Communications Manager Europe bij TomTom vat het als volgt samen: “Door onze campagnes in het handelskanaal te managen met de Adnovate Service platform werken we efficiënter, sneller en hebben we aanzienlijk minder verspilling van POS-materialen. Wat echter nog belangrijker is, is dat we nu vele malen beter in staat zijn om onze handelpartners beter te ondersteunen met geschikt en relevant marketingmateriaal voor daar waar het het meest van belang is, namelijk op de winkelvloer.”

In de woorden van Paul Broersen, algemeen directeur Adnovate: “Onze service is uitermate geschikt voor een situatie als bij TomTom omdat hij de complexiteit van het frequent uitrollen van trade campagnes in steeds meer markten en in steeds meer talen eenvoudig beheersbaar maakt. Bovendien kan dat met onze service snel en betaalbaar.”

Over Adnovate.
Adnovate, gestart begin 2001, is de grootste aanbieder op het gebied van geautomatiseerde marketingcommunicatie oplossingen in Nederland en heeft vestigingen in Maarssen en Veldhoven. Het biedt haar klanten een totaalpakket aan service en technologie waardoor zij in staat zijn het maximale te halen uit hun marketingcommunicatie-inspanningen tegen veel geringere kosten. Adnovate levert haar service, vaak in samenwerking met reclame- en mediabureaus, aan o.a. Mitsubishi, Ford, Kia, Yamaha, Praxis, Canon, Hays, Saab, Legal People, Intratuin, KPN, Valvoline, Manpower, Yacht, Unilever, Philips, Daf, Neckermann.com, Kijkshop, PLUS Retail, TUI en Mexx.

Voor meer informatie over Adnovate kunt u contact opnemen met de heer
Paul Broersen, tel. +31 346 58 28 00.

Trefwoorden: Adnovate, Campagne Management, Marketingautomatisering, Pos Campagnes, Tomtom,

Contact Adnovate Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share