AOT Instituut voor Rook- en Suiker- en Alcoholontwenning

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisstraat 17 A , 3603 AV Maarssen, Utrecht

E-mail

Over AOT Instituut voor Rook- en Suiker- en Alcoholontwenning

Voor U :
We staan klaar om U van de gewenste informatie te voorzien en voor een spoedige behandeling bij Uw verslaving of gewoonte. Uw behandelaar heeft meer dan 30 jaar praktijktraining en ervaring op het gebied van gezondheid en ontwenning.

Uw verslavingsgewoonte zoals roken, overmatig alcoholgebruik of snoepen, maar ook een gewoonte als nagels bijten of haren trekken wordt snel en op een aangename en natuurlijke manier stopgezet. Een verslaving zelf raak je nooit kwijt.

Na een introductie- en informatiegesprek (een wezenlijk deel van de behandelmethode dat onder andere gaat over hoe u door uw gedrag terugval kunt voorkomen en beter kunt omgaan met emoties, en daarnaast simpele voedings- en drinkadviezen) wordt met een individuele en aangename behandeling van 25 minuten Uw lichamelijke en geestelijke verslavingsgewoonte stopgezet. Zonder apparaten, zonder wierook, medicijnen, naalden, laser, hypnose of huiswerk. Uw energiesysteem wordt op een natuurlijke manier gereguleerd en gereset, terwijl U ontspannen op een stoel zit. U hoeft er niet in te geloven. Het gaat er om dat het werkt. Meer hierover vindt U in de blauwe balk bovenaan deze pagina. Bij de voorlichting, begeleiding en indien gewenst (gratis) nazorg wordt gebruik gemaakt van inzichten en methodieken gebaseerd op informatie vanuit gedragswetenschappen, neuropsychologie, psychologie en verslavingsonderzoek

De succesvolle A.O.T. (Algehele Ontwenning Therapie) methode bestaat meer dan 25 jaar, waarvan vijf jaar in Nederland. Er zijn ook artsen en tandartsen die haar aanbevelen. Referenties over de behandelwijze en over de behandelaar vindt U op www.aotinstituut.nl bij "Referenties".

Het slagingspercentage ligt zeer hoog. Geen wachtlijst.

Na de behandeling ( in de praktijk of in Uw bedrijf ) bellen we na om te vragen hoe het met u gaat en geven kosteloos wanneer u dat wil , eventueel telefonisch, ondersteuning of maken zo spoedig mogelijk een afspraak voor een gratis nieuw bezoek .

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AOT Instituut voor Rook- en Suiker- en Alcoholontwenning in Raadhuisstraat 17 A, Maarssen Utrecht 3603 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maarssen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarssen Utrecht, 3603 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820422]