BCQ Beauty Care and Quality

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bolensteinsestraat 18 , 3603 AX Maarssen, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over BCQ Beauty Care and Quality

BCQ Beauty Care and Quality is een pedicurepraktijk gericht op medische, verzorgende en cosmetische voetverzorging.
Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en het KRP Kwaliteits Register Pedicures en ben ik gekwalificeerd om ook cliënten te behandelen met diabetes, reuma en risicovoeten door andere diverse aandoeningen.
Daarnaast behandel ik ook likdoorns, schimmelnagels en kloven. Ingroeiende nagels kunnen evt. d.m.v. een nagelbeugel gecorrigeerd worden en een gescheurde nagels kunnen gerepareerd worden.
Behalve dat kunt u ook terecht voor een "gewone" pedicure behandeling, gelbehandeling Color en French-pedicure en een luxe pedicure behandeling.
Ik zit met de praktijk gevestigd in Podocentrum Maarssen en werk daar samen met Bastiaan Plomp, registerpodoloog en podoposturaal therapeut. Pijnklachten in o.a. de voeten, knieën, heupen, rug, nek of hoofd kunnen d.m.v. steunzolen behandelt worden. Ook werken we met verschillende disciplines en bedrijven samen om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BCQBeautyCareandQuality/

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BCQ Beauty Care and Quality in Bolensteinsestraat 18, Maarssen Utrecht 3603 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Maarssen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarssen Utrecht, 3603 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226997]