Calco Information Technology benoemt nieuw management voor twee business units

Calco Information Technology benoemt nieuw management voor twee business units van Calco

Door: Calco   08-12-2006
Trefwoorden: Management, Consulting, Personalia

Calco Information Technology heeft per 1 december mevrouw Chelly Fraanje (26) aangesteld als directeur van de business unit Calco Quality & Consulting B.V. Mevrouw Fraanje wordt verantwoordelijk voor de oprichting en het vormgeven van Calco Quality & Consulting. Tevens heeft Calco Information Technology per 1 december de heer Benno Welmers (32) aangesteld als Business Unit Manager van Calco Infrastructure Management B.V. Hij zal zich met name richten op het verder vormgeven van de business unit en het ontwikkelen van het dienstenportfolio op het gebied van infrastructure management.

Mevrouw Fraanje was voor haar aanstelling bij Calco Information Technology werkzaam als directeur van QMF Quality & Management. Zij studeerde Bedrijfsinformatica aan de Hogeschool Markus Verbeek te Amsterdam en publiceerde in 2004 onder andere onder de titel ‘Hoe wordt een Offshore-uitbesteding een succes?’.

Voordat de heer Welmers in dienst trad bij Calco Information Technology was hij directeur bij Welmers ICT Management waar hij verantwoordelijk was voor projectleiding, strategievorming en informatiemanagement binnen het MKB en de zorgsector. Hij studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Eindhoven.

Trefwoorden: Calco Infrastructure Management, Calco Quality & Consulting, Consulting, Directie Benoemingen, Management, Personalia,