Calco Information Technology doet 1000 ICT-ers een opmerkelijke kerstaanbieding

Calco Information Technology doet 1000 ICT-ers een opmerkelijke kerstaanbieding van Calco

Door: Calco   18-12-2006
Trefwoorden: Ict, Kerstaanbieding, Calco

Amersfoort, 18 december 2006: Calco Information Technology, een ICT dienstverlener met een rijke historie, biedt in de week voor kerst 1000 zorgvuldig geselecteerde ICT professionals een arbeidsovereenkomst aan.

Calco IT acht de tijd rijp voor een ambitieuze groei om daarmee te gaan behoren tot een van de meest vooraanstaande ICT leveranciers in Nederland. Het afgelopen jaar is de organisatie volledig ingericht om deze groei te realiseren en is klaar om vele nieuwe collega’s te verwelkomen.

De 1000 ICT professionals die met deze Kerstaanbieding worden benaderd behoren tot de 10% beste professionals in de markt. Zij krijgen in een originele verpakking een brief van de directie van Calco IT toegestuurd met daarbij een op naam gestelde arbeidovereenkomst, welke na invulling van het gewenste salaris geretourneerd kan worden. De geretourneerde arbeidsovereenkomst vormt de basis voor het definitieve arbeidsvoorwaardengesprek.

De mensen achter Calco IT hebben allen hun sporen reeds meer dan verdiend bij diverse organisaties binnen de Nederlandse ICT sector. Daarbij hebben zij altijd een zeer hoog kwaliteitsniveau nagestreefd als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening en haar medewerkers. Dit werd door zowel de arbeidsmarkt als door opdrachtgevers herkend en erkend. Zij hebben dan ook nooit nagelaten waardevolle collega’s te blijven volgen in hun loopbaan en bieden deze ex-collega’s nu een nieuwe thuishaven waar individuele talenten optimaal tot hun recht kunnen komen. Calco Information Technology realiseert dit door talentgebonden competentieanalyses, een doorbraak ten opzichte van het traditionele contextgebonden competentiemanagement. Calco IT is hiermee trendsettend in de ICT markt.

Deze door Calco IT geïmplementeerde unieke en vernieuwende loopbaanontwikkelingmethode heeft haar aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt inmiddels bewezen. Vele tientallen nieuwe collega’s konden de afgelopen maanden aan het kwalitatief hoogwaardige personeelsbestand worden toegevoegd.

Calco IT verwacht door deze actie een belangrijke impuls te geven aan de groei van de onderneming.

Trefwoorden: Calco, Ict, Kerstaanbieding,