Collectiefverzekerd.nu: onafhankelijk zakelijk platform voor collectieve zorgverzekeringen

Collectiefverzekerd.nu: onafhankelijk zakelijk platform voor collectieve zorgverzekeringen van Collectiefverzekerd.nu

Door: Collectiefverzekerd.nu  25-10-2006
Trefwoorden: Zorgverzekering

Een initiatief van Reed Business Information in samenwerking met CZ, Agis en Zilveren Kruis Achmea

B2B-uitgever Reed Business Information lanceert vandaag in samenwerking met de verzekeraars CZ, Agis en Zilveren Kruis www.collectiefverzekerd.nu. Collectiefverzekerd.nu is de eerste zakelijke website in Nederland die bedrijven informatie biedt over collectieve zorgverzekeringen, WIA, arbo en verzuim. Collectiefverzekerd.nu heeft een onafhankelijke redactie van freelance journalisten die gebruikmaken van eigen expertise en diverse bronnen, waaronder zibb.nl, penoactueel.nl en bizz.nl. De website richt zich op ondernemers en HR- en financieel professionals bij grote en kleine organisaties.

De zorgverzekeringsbranche is in beweging. Collectieve contracten worden hierbij steeds belangrijker. Met collectiefverzekerd.nu wil Reed Business Information voorzien in de informatiebehoefte bij bedrijven die binnenkort voor de keuze staan van een collectief zorgcontract.

Gerco van den Brink, marktmanager zakelijke markt bij Agis: “Collectiefverzekerd.nu is uniek omdat de objectieve en informatieve site is gericht op werkgevers in groot- én kleinbedrijf in elke branche. Dit in tegenstelling tot diverse andere vergelijkingssites die vooral zijn gericht op particulieren. Naast algemene informatie over collectieve zorgverzekeringen, kunnen werkgevers specifieke informatie vinden over enkele grote zorgverzekeraars. Helder, overzichtelijk en gestructureerd, waardoor vergelijken eenvoudig is.”

De deadline nadert
Bedrijven die willen overstappen naar een andere zorgverzekeraar moeten vóór 1 januari 2007 de huidige collectieve zorgverzekering opzeggen. De formele deadline is zelfs al op 1 november 2006. In de praktijk geldt echter dat verzekerden het contract mogen opzeggen nadat zij een verlengingsaanbod van de verzekeraar hebben ontvangen. Tot 1 februari 2007 hebben bedrijven de tijd om een keuze te maken voor een collectieve zorgverzekering, waarbij de verzekering met terugwerkende kracht tot 1 januari 2007 ingaat.

Switchen?
Ondernemers en HR-professionals vinden op de website concrete informatie en tips over hoe ze kunnen switchen naar een andere zorgaanbieder. Collectiefverzekerd.nu biedt daarnaast nieuws en achtergronden over collectieve zorgverzekeringen, WIA, arbo-onderwerpen en verzuim. Ook kan met behulp van de ZVW-diagnose eigen kennis worden getest over de Zorgverzekeringswet. Via links naar overheid en zorgaanbieders vinden ondernemers snel meer relevante informatie.

www.Collectiefverzekerd.nu biedt managers met nieuws, achtergronden en praktische tools de juiste ondersteuning bij het maken van een weloverwogen keuze voor een collectief zorgverzekering.Trefwoorden: Zorgverzekering