Dokterdokter.nl in een nieuw (dokters)jasje!

Dokterdokter.nl in een nieuw (dokters)jasje! van Gezondheidsportaal Dokterdokter.nl

Door: Gezondheidsportaal Dokterdokter.nl  03-10-2008
Trefwoorden: Gezondheid, Consult, Dokter

Dokterdokter.nl is vanaf 17 september hét consumentenplatform over ‘gezond zijn’ en ‘gezond blijven’. De vernieuwde website biedt een unieke combinatie van medische informatie - samengesteld door artsen - en artikelen over gezondheid en lifestyle.

Dokterdokter.nl is volledig gerestyled en er is veel nieuwe informatie aan toegevoegd. De website biedt betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige medische informatie. Daarnaast richt de website zich specifiek op mannen en vrouwen die zich bewust bezig houden met hun eigen gezondheid en die van hun kind.

Betrouwbare medische informatie
Voor betrouwbaar medisch advies kunnen bezoekers gebruikmaken van het digitaal consult. Hierin wordt met behulp van een geautomatiseerd systeem van vraag en antwoord de gezondheidssituatie beoordeeld, gevolgd door een persoonlijk advies. Daarnaast biedt de site informatie over werking en bijwerkingen van medicijnen, worden in vierhonderd folders de meest voorkomende klachten in de huisartsenpraktijk beschreven en toegelicht en vindt de bezoeker er reisadviezen over vaccinaties en andere voorzorgsmaatregelen. Ook zijn er tientallen filmpjes te vinden waarin veel voorkomende ziektebeelden centraal staan.

Betalen niet meer nodig
Voorheen was de hele website tegen een kleine vergoeding toegankelijk, maar vanaf nu is die vergoeding en het inloggen niet meer noodzakelijk en kan iedereen de betrouwbare medische informatie op dokterdokter.nl raadplegen. De website kent vier hoofdonderdelen: Medisch A-Z (een medische encyclopedie); Vrouw & Gezondheid; Man & Gezondheid; Mijn Kind & Gezondheid. Per onderdeel vindt de bezoeker artikelen, tips, weetjes en feiten over gezondheid. Verder biedt dokterdokter.nl bezoekers de mogelijkheid om hun mening te geven over nieuwsartikelen en hun eigen ervaringen te delen.

Samenwerking
Dokterdokter.nl is een initiatief van deskundigen op het gebied van medische zorg en informatietechnologie. Uitgeverij Reed Business en dokterdokter.nl tekenden ruim een half jaar geleden een overeenkomst om samen een nieuw consumentenplatform rond gezondheid te ontwikkelen.

Ga naar http://www.dokterdokter.nl

 

Trefwoorden: Consult, Dokter, Gezondheid, Gezondheidsportaal, Medische, Medische Encyclopedie,

Contact Gezondheidsportaal Dokterdokter.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share