Global Data Exchange BV lanceert MendriX 4.4.

Door: Global Data Exchange  03-10-2007

Met de nieuwe versie van MendriX wordt voortgeborduurd op een succesformule die al jaren aan de top staat binnen de planning van logistiekbedrijven. Op verzoek van vele klanten zijn er diverse koppelingen met boekhoudpakketten toegevoegd, zodat gebruikers van Unit4, Afas, Exact en King nog meer tijd kunnen besparen. Ook bedrijven die ISO 9001 gecertificeerd zijn, worden nu volledig ondersteund.

De koppeling met boordcomputers en PDA's zorgen ervoor dat opdrachten digitaal naar chauffeurs kunnen worden doorgestuurd. Hierna kunnen de aflevergegevens (inclusief handtekening) direct worden teruggestuurd naar kantoor waardoor de planning continu op de hoogte is van de voortgang.

Voor de planners is het mogelijk om materiaal (bijvoorbeeld koelboxen) of tracker-trailer combinaties te plannen, zodat ook transportbedrijven meer grip op hun planning hebben. Daarnaast is de ondersteuning voor tijdsvensters uitgebreid en zijn er diverse mogelijkheden toegevoegd om sneller en efficiënter te kunnen plannen.


Contact Global Data Exchange

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share