Harvey Nash belicht positie CIO tijdens exclusief ronde tafel diner op 2 oktober

Harvey Nash belicht positie CIO tijdens exclusief ronde tafel diner op 2 oktober van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  02-09-2008
Trefwoorden: Cio, Harvey Nash, Rondetafelbijeenkomst,

Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op donderdag 2 oktober een exclusief ronde tafel diner rondom de jaarlijkse Strategic Leadership Survey. Dit survey houdt de belangrijkste trends en ontwikkelingen, zoals die worden gezien door CIO’s in Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, nauwlettend in de gaten.

Dit jaar zal de positie van de CIO, nationaal en internationaal, het thema vormen tijdens het diner. De snel veranderende organisaties vragen steeds vaker om een nieuwe invulling van de functie van CIO. Deze avond staat in het teken van internationale ontwikkelingen en trends op dit gebied, belicht door Peter Hagedoorn*, voorzitter CIO Platform Nederland en tevens discussieleider, Hans van Melick**, Vice President & CIO van de Pregis Corporation in Amerika en door Alastair Behenna***, CIO van de Harvey Nash Group in Londen.

Tevens worden de resultaten gepresenteerd uit de jaarlijkse Strategic Leadership Survey. Dit onderzoek is gehouden onder een groot aantal vooraanstaande European Technology Leaders. Het programma is als volgt:

18.00u: Ontvangst met aperitief
19.00u: Diner en presentaties
22.30u: Einde

Aanmelden is kosteloos voor de doelgroep en kan via www.harveynash.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Christien van Vliet: [email protected] of bellen naar 0346-581 070.

Trefwoorden: Cio, Harvey Nash, Rondetafelbijeenkomst,

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share