Harvey Nash benoemt Christien van Vliet tot marketing- en communicatiemanager

Harvey Nash benoemt Christien van Vliet tot marketing- en communicatiemanager van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  15-05-2008
Trefwoorden: Harvey Nash

Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, heeft Christien van Vliet (30) benoemd tot marketing- en communicatiemanager. In deze functie is zij onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten van het strategische marketing- en communicatiebeleid.

Voor haar benoeming was Christien ruim zeven jaar werkzaam in diverse marketing- en communicatiefuncties. Voor haar aanstelling bij Harvey Nash, was zij twee jaar werkzaam bij Paralax als Marketing Manager. Daarvoor werkte zij ruim vier jaar als Coördinator Programmavoorlichting/Marketing & Sales bij Business School Nederland. In beide functies was Christien verantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid.

“Het is voor mij een uitdaging om invulling te geven aan het strategische marketing- en communicatiebeleid van Harvey Nash”, aldus Christien. “Harvey Nash is een vooruitstrevende en professionele organisatie die de vakgebieden marketing en communicatie hoog in het vaandel heeft staan. De organisatie signaleert continu wereldwijde trends en voor mij is het interessant om deze te vertalen naar de Nederlandse arbeidsmarkt.”

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Christien als marketing- en communicatiemanager”, aldus Jan Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland. “Vanwege de uitdagingen op de arbeidsmarkt is het van belang innovatief en onderscheidend te blijven. Deze combinatie van eigenschappen zien wij terug in haar persoon. Door haar expertise en ervaring in het vak verwachten we dat zij Harvey Nash sterk kan profileren op de Nederlandse markt.”

------------------------


Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 28 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.
Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.
Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share