Harvey Nash biedt startende freelancers informatieve workshop

Door: Harvey Nash  04-08-2008
Trefwoorden: Harvey Nash

Maarssen, 4 augustus 2008 - Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op donderdag 18 september een workshop voor startende freelancers. De organisatie signaleert binnen haar netwerk van freelancers een sterke behoefte aan praktische informatie rondom het zelfstandig ondernemerschap.

Na het succes van de voorgaande workshop voor startende freelancers in maart organiseert Harvey Nash na de zomer nogmaals een informatieve bijeenkomst voor deze doelgroep. Ditmaal staat het thema ‘VAR en Rechtsvormen’ centraal.

Het programma is als volgt:

Vanaf 18:00 uur Ontvangst
19:00 uur Opening door Jan-Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash
19:10 uur Presentatie ‘VAR en Rechtsvormen’ door een ondernemersadviseur van de Kamer van Koophandel
20:00 uur Pauze
20:30 uur Presentatie freelance contracten: ‘Waar moet ik als freelancer rekening mee houden?’ door Eliza van Maanen, Manager Kwaliteitsmanagement Harvey Nash
21:00 uur Ervaren freelancer aan het woord over zijn ervaringen in de praktijk
21:30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Gratis toegankelijk voor de doelgroep
De bijeenkomst vindt plaats bij Harvey Nash in Maarssen. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website: www.harveynash.nl. Contactpersoon is Christien van Vliet, telefoonnummer: 0346 – 581070.
------------------------

Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 35 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share