Harvey Nash organiseert bijeenkomst voor startende freelancers

Harvey Nash organiseert bijeenkomst voor startende freelancers van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  18-12-2007
Trefwoorden: Harvey Nash

Maarssen, 18 december 2007 – Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert 31 januari een informatieve bijeenkomst voor startende freelancers.

Na een uitgebreide enquête onder 250 freelancers signaleerde Harvey Nash de behoefte aan informatie rond allerlei facetten die bij freelancen horen, zoals wet- en regelgeving, belasting, verzekeringen en Verklaring Arbeidsrelatie (VAR). Om op deze vraag in te springen, organiseert Harvey Nash een bijeenkomst waar verschillende ervaren sprekers uitgebreid op deze onderwerpen in zullen gaan. De bijeenkomst is gericht op professionals die zelfstandig willen worden of het net zijn geworden.

Het programma is als volgt:
18:30 uur Ontvangst
19:00 uur Opening door Jan-Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash
19:10 uur Presentatie ‘VAR en Rechtsvormen’, Marieke van den Berg, ondernemersadviseur Kamer van Koophandel
20:10 uur Koffiepauze
20:30 uur Freelancer aan het woord over zijn ervaringen in de praktijk
21:00 uur ‘Contractbeheer, wat houdt dat in?’ door Sander Koolen, manager Contract Services van Harvey Nash
21:30 uur Afsluiting en netwerkborrel

De bijeenkomst vindt plaats in Meeting Plaza in Maarssen. Deelname is gratis, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via [email protected] of via de website: www.harveynash.nl.

------------------------
Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 28 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.

Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.

Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl  

Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share