Harvey Nash organiseert debat over Talentmanagement

Harvey Nash organiseert debat over Talentmanagement van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  14-05-2008
Trefwoorden: Talentmanagement, Harvey Nash

Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op vrijdag 6 juni in Maarssen een debat met als centraal thema: Talentmanagement. Harvey Nash signaleert bij opdrachtgevers de behoefte aan inzicht in de manier waarop talent geïnspireerd en gemotiveerd kan worden. Vandaar dat tijdens dit debat wordt ingegaan op vragen als: Hoe herken je talent binnen een organisatie? Wat drijft talenten? Hoe zet je talent op een efficiënte manier in binnen de organisatie?

Tijdens het debat gaan HR-professionals op zowel strategisch- als management niveau met elkaar in discussie over de waarde van talentmanagement. Dit onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers, verbonden aan de VU Amsterdam en aan de Nyenrode Business Universiteit. Het doel van deze ochtend is te komen tot vernieuwende inzichten voor de dagelijkse praktijk.

Het programma is als volgt:

08.30 uur: Ontvangst
09.00 uur: Welkomstwoord door Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland
09.15 uur: Start debat onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers
10.30 uur: Afsluiting

Gratis toegankelijk voor de doelgroep
Het debat over talentmanagement is gratis toegankelijk voor HR-professionals van middelgrote tot grote organisaties die werkzaam zijn op management- en/of strategisch niveau. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christien van Vliet via Christien.vanvliet@harveynash.com of telefonisch via 0346 – 581070. Het debat vindt plaats bij Meeting Plaza, Planetenbaan 100, 3606 AK te Maarssen.

------------------------

Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 28 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.
Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.
Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.


Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730
E-mail: harveynash@marcommit.nl  
Trefwoorden: Harvey Nash, Talentmanagement,

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share