Harvey Nash organiseert debat voor HR Professionals over ‘Het Nieuwe Werken’

Harvey Nash organiseert debat voor HR Professionals over ‘Het Nieuwe Werken’ van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  11-09-2008
Trefwoorden: Hr, Debat, Harvey Nash

Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op vrijdag 10 oktober een exclusief debat voor HR professionals. Na het succes van de vorige sessie over Talentmanagement staat het debat ditmaal in het teken van ‘Het Nieuwe Werken’. Het nijpende tekort aan hoogopgeleide professionals en de steeds ouder wordende werknemers vragen om een specifieke aanpak. Voor het eerst in de geschiedenis zijn er vier verschillende generaties aan het werk. Hoe pakt u dit als HR eindverantwoordelijke aan? Dit is de hoofdvraag van deze ochtend.

Onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers, verbonden aan de VU Amsterdam en de Nyenrode Business Universiteit, worden diverse interessante thema’s en stellingen behandeld. De HR professionals gaan vervolgens met elkaar in discussie over de manier waarop ‘Het Nieuwe Werken’ gezien wordt binnen organisaties.
Het doel van deze ochtend is te komen tot vernieuwende inzichten voor de dagelijkse praktijk.

Het programma is als volgt:
08.30 uur: Ontvangst
09.00 uur: Welkomstwoord door Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland
09.15 uur: Start debat onder leiding van Prof. Dr. Marcel Creemers
10.30 uur: Afsluiting

Gratis toegankelijk voor de doelgroep
Het debat is gratis toegankelijk voor HR professionals van middelgrote tot grote organisaties die werkzaam zijn op management- en/of strategisch niveau. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christien van Vliet via Christien.vanvliet@harveynash.com, telefonisch via 0346 – 581070 of via www.harveynash.nl. Het debat vindt plaats in het kantoor van Harvey Nash ,Planetenbaan 25, 3606 AK te Maarssen.

Trefwoorden: Debat, Harvey Nash, Hr,

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share